Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Athol Bross

fotka Athol Bross
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Athol Bross:

1 kondenz. mléko  | 4 sklenky vody  | 0,5 l whisky  | 2 sklenky oves.vloček  | 2 sklenky medu  | 1 kelímek smetana ke šleháni

Postup přípravy receptu Athol Bross:

Ovesné vločky dáme do misky a přelijeme vodou. Necháme nejlépe v lednici do druhého dne vylouhovat.

Následující den vločky přes jemné sítko důkladně vymačkáme, přičemž tekutinu pečlivě odchytáváme. Pak ji promícháme s whisky, medem a silně ji zahřejeme. Pozor, nesmí se ale vařit!.

Když voňavý základ na Athol Bross zchladne, vmícháme kondenzované mléko a nakonec i smetanu.

Rozlijeme do lahví a uchováváme v lednici.


Fotky receptu Athol Bross:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Athol Bross
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !