Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovací sezona ještě nekončí!

29. 08. 2008 | Škola vaření
Šťavnatý steak, křupavá zelenina a k tomu ochucená omáčka, třeba s česnekem… Prostě lahůdka! Jedinečná, specifická chuť grilovaného masa, zeleniny nebo i ovoce si každý rok získává nové a nové příznivce. Pokud jste snad kouzlo grilování ještě neobjevili, neváhejte už ani minutu!

Proč?

Protože grilování je jednoduchá, výjimečně chutná a zároveň velice zábavná příprava pokrmů, díky kterým si přijde na své i ten nejmlsnější jazýček. Škála jídel připravených na grilu totiž může být nesmírně široká – grilování není jenom o šťavnatých steacích, báječně chutná také opečená zelenina nebo ovoce. Zastánci pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu by však měli vyměnit klasický gril na dřevěné uhlí za moderní gril elektrický, na kterém je příprava opečených pokrmů podstatně zdravější.

letní grilováníGrilování by nebylo grilováním bez dipů, omáček nebo dresinků, které dodávají opečeným pokrmům tu správnou chuť.  Někdo má své osvědčené domácí recepty a připravuje si je sám, jiný zase nechce mícháním omáček ztrácet čas a raději se pro ně vydá do obchodu. Z nejrůznějších jogurtových či smetanových dipů, majonéz a tatarských omáček, ochucených kořením, čerstvými bylinkami nebo česnekem si určitě vybere každý. Vyzkoušejte třeba novinku letošní grilovací sezony – ochucenou, krémově jemnou tatarskou omáčku Hellmann´s S příchutí česneku, S houbami nebo S křenem a rajčaty.


Vyzkoušejte také zajímavé recepty v našem Grilování, např.: Grilovaný lilek se salsou caprese.

 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !