-Komerční sdělení-
Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným krémovým sýrem na sladký i slaný způsob.
Philadelphia je značka smetanového sýru, která se distribuuje do 94 zemí světa a získává si stále více příznivců právě pro své všestranné využití. S Philadelphií připravíte nejen pravý cheescake, ale i mnoho dalších dezertů, polévek, dipů, salátů, omáček a dalších pokrmů. Sýr tohoto typu je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Objevuje se na českém trhu v několika příchutích, klasické Philadelphia Original nebo odlehčené Philadelphia Light. Dále je sýr Philadelphia dostupný ve variantě s bylinkami a brzy bude k dostání i nová varianta Philadelphia s lososem a koprem a nebo Philadelphia s pažitkou. Chuťové smysly nejen dětí, ale i dospělých potěší sladká varianta Philadelphia Milka. Ta nabízí neobvyklý gastronomický zážitek. Výrobek je ideální jako pomazánka na pečivo, samotný na lžičce nebo při použití v kuchyni. Skvěle se například hodí jako krém do různých sladkých jídel, dortů, či zákusků. Philadelphia Milka obsahuje 22 % jemné mléčné čokolády Milka a má o polovinu méně nutričních hodnot, než jiné čokoládové pomazánky. Při výrobě sýru nejsou použity žádné konzervanty a Philadelphia tak patří mezi 100% přírodní produkty.
Inspirujte se v novém Philly menu nebo vyzkoušejte tyto dva recepty:
Pečený čokoládovo-pomerančový dort
Přísady:150g celozrnné sušenky, 200 g másla (pokojové teploty), 3 vejce, 1 špetka soli, 2 pomeranče, 700g Philadelphia Milka, 50 g mouky
Postup přípravy:
Předehřejeme troubu na 160°C. Vložíme do sáčku celozrnné sušenky a nadrtíme válečkem. Rozpustíme máslo, smícháme se sušenkovými drobky a vložíme do dortové formy vypodložené pečícím papírem.
Ke 3 žloutkům přidáme špetku soli a dáme stranou. Bílky zatím ponecháme stranou a nastrouháme pomerančovou kůru. Pomerančovou kůru, žloutky a zbývající máslo rozmixujeme do hladka.
Smícháme Philadelphii Milku, mouku a našlehané bílky. Vzniklý krém nalijeme do formy a déme péct na 1 hodinu. Po hodině pootevřeme troubu a necháme dort pomalu vystydnout. Před podáváním ozdobíme vršek dortu zbylou pomerančovou kůrou.
Rajčata plněná kuskusem
Přísady:200 g kuskusu, 8 masitých rajčat, 2 mrkve (na kostičky), 100 g rozinek (sultánek), šťáva z 1 citrónu, 250 g Philadelphie, 1 svazek hladké petrželky, špetka kmínu
Postup přípravy
Troubu vyhřejeme na 180°C. Kuskus uvaříme podle návodu. Odkrojíme z rajčat pokličky a vydlabeme vnitřek. Kuskus, kostky mrkve, rozinky a 1 lžíci citrónové šťávy spojíme s Philadelphií. Opatrně vmícháme nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, okmínujeme. Směsí naplníme rajčata, přiklopíme a pečeme v lehce vymaštěné formě cca 15 minut. Hotová rajčata pokapeme zbytkem citrónové šťávy a podáváme.