Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříšné pokušení s Philadelphií

16. 12. 2013 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Patříte mezi většinu, která si ráda sladce zahřeší? Ale čokoládu i ostatní cukrovinky už znáte a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Inspirujte se s Philadelphií a nechte se okouzlit jemným nadýchaným krémovým sýrem na sladký i slaný způsob.

Philadelphia je značka smetanového sýru, která se distribuuje do 94 zemí světa a získává si stále více příznivců právě pro své všestranné využití. S Philadelphií připravíte nejen pravý cheescake, ale i mnoho dalších dezertů, polévek, dipů, salátů, omáček a dalších pokrmů. Sýr tohoto typu je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Objevuje se na českém trhu v několika příchutích, klasické Philadelphia Original nebo odlehčené Philadelphia Light. Dále je sýr Philadelphia dostupný ve variantě s bylinkami a brzy bude k dostání i nová varianta Philadelphia s lososem a koprem a nebo Philadelphia s pažitkou. Chuťové smysly nejen dětí, ale i dospělých potěší sladká varianta Philadelphia Milka. Ta nabízí neobvyklý gastronomický zážitek. Výrobek je ideální jako pomazánka na pečivo, samotný na lžičce nebo při použití v kuchyni. Skvěle se například hodí jako krém do různých sladkých jídel, dortů, či zákusků. Philadelphia Milka obsahuje 22 % jemné mléčné čokolády Milka a má o polovinu méně nutričních hodnot, než jiné čokoládové pomazánky. Při výrobě sýru nejsou použity žádné konzervanty a Philadelphia tak patří mezi 100% přírodní produkty.

Inspirujte se v novém Philly menu nebo vyzkoušejte tyto dva recepty:


Pečený čokoládovo-pomerančový dort Pečený čokoládovo-pomerančový dort

Přísady:
150g celozrnné sušenky, 200 g másla (pokojové teploty), 3 vejce, 1 špetka soli, 2 pomeranče, 700g Philadelphia Milka, 50 g mouky

Postup přípravy:
Předehřejeme troubu na 160°C. Vložíme do sáčku celozrnné sušenky a nadrtíme válečkem. Rozpustíme máslo, smícháme se sušenkovými drobky a vložíme do dortové formy vypodložené pečícím papírem.
Ke 3 žloutkům přidáme špetku soli a dáme stranou. Bílky zatím ponecháme stranou a nastrouháme pomerančovou kůru. Pomerančovou kůru, žloutky a zbývající máslo rozmixujeme do hladka.

Smícháme Philadelphii Milku, mouku a našlehané bílky. Vzniklý krém nalijeme do formy a déme péct  na 1 hodinu. Po hodině pootevřeme troubu a necháme dort pomalu vystydnout. Před podáváním ozdobíme vršek dortu zbylou pomerančovou kůrou.

Rajčata plněná kuskusemPečená rajčata

Přísady:
200 g kuskusu, 8 masitých rajčat, 2 mrkve (na kostičky), 100 g rozinek (sultánek), šťáva z 1 citrónu, 250 g Philadelphie, 1 svazek hladké petrželky, špetka kmínu

Postup přípravy
Troubu vyhřejeme na 180°C. Kuskus uvaříme podle návodu. Odkrojíme z rajčat pokličky a vydlabeme vnitřek. Kuskus, kostky mrkve, rozinky a 1 lžíci citrónové šťávy spojíme s Philadelphií. Opatrně vmícháme nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, okmínujeme. Směsí naplníme rajčata, přiklopíme a pečeme v lehce vymaštěné formě cca 15 minut. Hotová rajčata pokapeme zbytkem citrónové šťávy a podáváme.

 



Komentáře
« Předchozí   1…   22   23   24   25  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem chytla stromek Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ZAČÍNÁME LOVIT!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to inspirativní. Dovedu si představit místo plněných rajčat třeba plněný zapečený lilek, papriky...
Ten sýr je zřejmě na bázi sýru mascarpone. Asi bude dost drahý.

PS: Tak jsem to dohledala, je dražší než mascarpone, Češi to všelijak nahrazují - třeba právě tím mascarpone. A klasický cheescake by potřeboval sýru Philly asi tak za tři stovky. Takže je to opravdu pro běžnou populaci, a pro seniory obzvlášť. Asi nám opravdu nezbývá nic jiného, než následovat v mistrném nahrazování surovin pana Babicu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles