Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mixér, který vaří

10. 06. 2024 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Máte rádi rychlá a zdravá jídla? V tom případě je pro vás vhodný stolní mixér s funkcí vaření. S tímto nepostradatelném pomocníkem během chvíle připravíte celou řadu rychlých a zdravých jídel. Smoothie před sportem nebo polévku během dne zvládnete připravit již za pár minut. Pokud máte malé děti, můžete mixér využít i na vaření příkrmů a přesnídávek.

 

Jak mixér funguje?


Mixér Tefal Perfectmix Cook na vaření má v sobě zabudovaných celkem deset automatických programů. Konkrétně jde o čtyři programy pro přípravu studených pokrmů (smoothie, koktejl, dezert a ledová tříšť) a šest programů pro přípravu teplých pokrmů (kompot, krémová polévka, polévka s kousky, míchání, rostlinné mléko, teplá omáčka).

Do mixéru stačí vložit základní suroviny na vybraný druh jídla, zvolit správný automatický program a Tefal mixér na vaření udělá všechnu práci za vás.

Tefal Perfectmix CookJaké pokrmy v mixéru připravíte?


Tefal Perfectmix Cook můžete využít jako polévkovar s mixérem v jednom, ve kterém uvaříte klasické i krémové polévky. Přístroj je výborným pomocníkem také k přípravě oblíbených krémových omáček. Třeba rajská v něm bude nezapomenutelná!

Přístroj můžete pojmout také jako multifunkční mixér na vaření pro kojence. Připravíte v něm totiž rychle a snadno celou řadu ovocných přesnídávek, ale i masových a zeleninových příkrmů. Stejně dobrých výsledků dosáhnete i u ovocných kompotů nebo během chvíle uděláte zeleninové či ovocné smoothie či mléčný koktejl. Možností máte zkrátka spoustu.

Údržba je jednoduchá


Stolní mixér s vařením Tefal se navíc snadno čistí. Má odnímatelné kovové nože a plastovou nádobu, které stačí po použití propláchnout pod tekoucí teplou vodou a otřít je houbičkou s trochou saponátu.

Tefal Perfectmix Cook  navíc disponuje funkcí hloubkového čištění. Tato funkce zlikviduje 99,99 % všech bakterií bez potřeby použití čisticího prostředku na nádobí. Funkce hloubkového čištění tedy zaručuje dokonalou čistotu a hygienu.

Tipy na receptTefal Perfectmix Cook


Chcete znát konkrétní recept, který si můžete ve stolním mixéru s funkcí vaření sami připravit? Za vyzkoušení stojí například následující základní recepty, které jsou jak rychlé, tak zdravé.

Krémová česnečka


Milujete krémové polévky? V Tefal Perfectmix Cook si je připravíte na tisíc způsobů. Vyzkoušejte například krémovou česnečku se sladkou smetanou. Do plastové nádoby multifunkčního mixéru na vaření Tefal dejte:

- 5 očištěných stroužků česneku
- 1 cibuli nakrájenou na drobno
- 1 mrkev nakrájenou na kostičky
- 5 malých brambor nakrájených na kostičky
- To vše zalijte 500 mililitry kuřecího vývaru, osolte, opepřete.

Na Tefal Perfectmix Cook zvolte program krémová polévka a do 20 minut máte hotovo. Krémovou česnekovou polévku na závěr dochuťte 75 ml 31% smetany. Podávejte ji s opečenou bagetkou a petrželkou.


Dýňové pyré s bramborem


Tefal Perfectmix Cook je také perfektním multifunkčním mixérem na vaření pro kojence. Připravíte v něm rychle a jednoduše velké množství zeleninových a masových příkrmů. Jak například na dýňové pyré s bramborem?

Nachystejte si:
- kousek dýně hokkaido
- 1 menší bramboru
Dýni a bramboru očistěte, nakrájejte na kostičky a spolu s odpovídajícím množstvím vody vložte do plastové nádoby stolního mixéru Tefal. Následně zvolte program krémová polévka (příp. polévka s kousky). Tefal Perfectmix Cook uvaří do měkka a následně rozmixuje zeleninový příkrm za vás.

 Tefal Perfectmix Cook





















 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !