Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.10. 2024
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mobilní aplikace My Tefal – objevujte stále nové a inspirující recepty

20. 05. 2024 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Milujete vaření? Rádi objevujete nové recepty, které byste mohli doma vyzkoušet? Hledáte snadno použitelnou mobilní aplikaci, která vám pomůže najít chutné recepty? Už nehledejte – mobilní aplikace My Tefal pro Android a Tefal pro Apple je tady! Objevujte nové recepty, a usnadněte si život v kuchyni.

Co je aplikace My Tefal a jaké má funkce


Značka Tefal, která je celosvětovým lídrem v oblasti kuchyňského nádobí a výrobků na vaření, vyvinula mobilní aplikaci, která vám ještě více zpříjemní domácí vaření. 

Mobilní aplikace My Tefal – objevujte stále nové a inspirující receptyAplikace je ke stažení a používání zdarma a byla navržena tak, aby nejen skvěle vypadala, ale zároveň byla i plně funkční, uživatelsky přívětivá a nabízela intuitivní ovládání.

Mobilní aplikace My Tefal je plná funkcí, které vám usnadní objevování inspirujících, chutných a zdravých receptů. Mezi ty hlavní patří: 

    • Funkce vyhledávání, která vám umožní rychle najít recepty podle ingrediencí, typu pokrmu, doby přípravy, obtížnosti a produktu.
    • Funkce "V mé lednici", která vám pomůže najít recepty z ingrediencí, které máte doma.
    • Sekce "Inspirace", která vybírá recept dne.
    • Sekce “Průvodci vařením”, která nabízí správný postup vaření s vašimi přísadami.
    • Sekce “Nakupování” vám umožní tvořit si vlastní nákupní seznamy, které se dají stahovat a sdílet ve zprávách.

Hledejte recepty podle toho, co máte zrovna v lednici


Chcete se pustit do vaření, ale nemáte čas zajít na nákup potřebných surovin? Nevadí! V aplikaci My Tefal můžete snadno hledat recepty, podle toho, co máte zrovna v lednici. Stačí v aplikaci přes tlačítko “Vyhledat” přejít na funkci “V mé lednici”. Jakmile na tuto funkci kliknete, budete moct hledat recepty, podle toho, co máte zrovna doma.

Kliknutím na “Přidat přísady” vyberete suroviny, které máte doma, můžete využít i přehledný seznam ingrediencí. Poté vám aplikace navrhne recepty, které můžete z těchto ingrediencí připravit. Až si vyberete recept, na který máte chuť, aplikace vám poskytne pokyny krok za krokem, jak pokrm připravit.

Tipy a triky My Tefal


Mobilní aplikace My Tefal je skvělým nástrojem pro každého, kdo rád vaří. Zde je několik tipů a triků, které vám pomohou využít aplikaci na maximum:

    • Používejte při funkci “Vyhledat” filtry. Při hledání můžete využít filtr, který vám umožní hledat recepty přesně podle vašich požadavků. Můžete si zvolit recepty podle chodu (dezert, hlavní chod, předkrm), dále nastavit požadovanou dobu přípravy, náročnost receptu ve třech úrovních nebo přidat, jaké máte zrovna příslušenství k výrobku Tefal.
    • Najděte novou inspiraci každý den! V sekci “Inspirace” uvidíte navrhovaný recept pro dnešní den, který vám poslouží jako nápad, co můžete uvařit.
    • Vařte jen pro tolik lidí, kolik opravdu potřebujete. U samotných receptů si můžete jednoduše zvolit, pro kolik osob budete pokrm připravovat. Následně se vám přepočítají hodnoty u ingrediencí. 
    • Ukládejte si zajímavé recepty! Zaujal vás nějaký recept a chcete si ho uložit pro příště? Recepty uložíte pomocí ikonky “uložit”, zároveň je můžete řadit do svých sešitů a kdykoliv se k nim vrátit.
    • Sledujte novinky značky Tefal! Obsah z Tefal Blogu je nyní dostupný přímo v aplikaci.

Mobilní aplikace My Tefal je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo rád vaří. 
Je nabitá funkcemi, které usnadňují vyhledávání a vytváření chutných receptů.
Stáhněte si mobilní aplikaci My Tefal ještě dnes a začněte objevovat lahodné recepty!

Aplikace je zdarma k dispozici pro zařízení se systémem Android a  Apple iOS.

mobilní aplikace My Tefal




















 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles