Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.10. 2024
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky

25. 06. 2024 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Česká značka FABINI přichází na trh s novou kolekcí nádobí Lucca 3.0 vícevrstvé nerezové oceli. Jde o novou generaci ikonického nádobí, na kterém vaří více než 30 000 spokojených zákazníků. Kolekce Lucca 3.0 představuje kvalitní nádobí z vícevrstvé nerezové oceli za dostupnou cenu, které je odolnější, výkonnější a jeho údržba snazší. Zážitek z vaření je díky posíleným tepelným vlastnostem ještě unikátnější a výsledný pokrm díky Maillardově reakci chutnější.

Nová generace nádobí Lucca 3.0 vyniká oproti svému předchůdci bytelným a praktickým zpracováním. Produkty mají vylepšené prodloužené rukojeti a úchyty bez jediného nýtu, což umožňuje pohodlný úchop a snadnou manipulaci. Nová konstrukce je nejen estetičtější, ale hlavně stabilnější, a navíc odstraňuje riziko uvolnění nýtů. A to zásadně ovlivňuje uživatelský komfort při vaření a údržbu. Bez nýtů zde není žádný prostor pro zatékání. A stejně jako u ostatních kolekcí platí, že nádobí je vhodné do myčky, do trouby a na všechny typy vařičů včetně indukce.

kolekce FABINIOsvědčený materiál, vícevrstvá nerezová ocel, se u kolekce Lucca 3.0 nemění, ale tloušťka materiálů, a u některých produktů i počet vrstev, ano.
 
„Díky tomu se nám podařilo zajistit ještě lepší rozvod tepla a schopnost udržet stabilní teplotu. Povrch nádobí je vhodný na každý způsob přípravy pokrmu a využijete ho při smažení, restování, dušení nebo třeba zapékání. V pánvích a hrncích z nové kolekce si můžete připravit jídlo, které nejenže skvěle chutná, ale při správném použití se nepřipaluje,“ vysvětluje zakladatel značky Jan Fabini.


Pánev z vícevrstvé nerezové oceli ø 20 cm

Potřebujete připravit jen něco malého? Nebo vaříte sami pro sebe? Pánev o průměru 20 cm je ideálním pomocníkem pro přípravu menších jídel, příloh nebo zeleniny. Hodí se na míchaná vajíčka, omeletu, ale nemusíte se bát ani volského oka. Zvládne také šťavnaté steaky, nadýchané palačinky nebo dokonalou italskou frittatu.

Pánev z vícevrstvé nerezové oceli bez poklice ø 20 cm seženete za 1 299 Kč. 
Pouze na fabini.cz.


Pánev z vícevrstvé nerezové oceli ø 26 cm

pánev Fabini
Univerzální pánev, která by neměla chybět v žádné kuchyni, je vhodná na přípravu jídel z jedné pánve, navíc díky ideální vodivosti tepla můžete pokrm v pánvi také servírovat, protože jen tak nevychladne. „V této pánvi připravíte kromě masových a zeleninových směsí také dokonale šťavnaté steaky nebo třeba krémové risotto,“ doporučuje Jan Fabini.

Pánev z vícevrstvé nerezové ocel bez poklice ø 26 cm seženete za 1 499 Kč. 
Pouze na fabini.cz.


Pánev tegame z vícevrstvé nerezové oceli s poklicí ø 28 cm (4 l)

Pánev tegame je dostatečně vysoká a prostorná pro vaření polévek nebo omáček, ale bude se hodit také při smažení a dušení masa. Bez obav ji můžete vložit do trouby a připravit například zapečené těstoviny nebo křupavý domácí chléb. Nechybí ani praktické objemové měrky pro přesné dávkování ingrediencí, díky kterým bude mít výsledný pokrm ideální konzistenci.

Pánev tegame z vícevrstvé nerezové oceli s poklicí ø 28 cm (4 l) seženete za 2 799 Kč. 
Pouze na fabini.cz.

FABINI









Hrnec z vícevrstvé nerezové oceli s poklicí ø 20 cm (3 l)

Každodenní přípravu pokrmů zjednoduší praktický hrnec z pětivrstvé nerezové oceli. „Má perfektní tvar pro vaření polévek, omáček, ale snadno v něm také opečete maso nebo připravíte grilovanou zeleninu. Skvěle se hodí pro úpravu dušených jídel, gulášů nebo na hluboké smažení. Rovnoměrný ohřev navíc zachová chuť a texturu surovin a jídlo se nebude připalovat,“ vysvětluje Jan Fabini.

Hrnec z vícevrstvé nerezové oceli s poklicí ø 20 cm (3 l) seženete za 2 199 Kč. 
Pouze na fabini.cz.


Nastavte své kuchyni nový standard a vyzkoušejte nádobí FABINI z kolekce Lucca 3.0. Pokud vám výrobek nebude vyhovovat, máte možnost ho do 30 dnů zdarma vrátit, a to i v případě, že bude použitý.


Další fotografie ke článku Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky:

Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky
Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky
Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky
Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky
Nádobí FABINI, které už nedáte z ruky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky