Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma

16. 03. 2021 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Pokud jste stejně jako my fanoušci nejen super jídla ale také skvělých pořadů o něm, určitě už znáte nepřehlédnutelného profíka Marka Pavalu. Je to talentovaný a charismatický kuchařský mág, který svůj um poprvé ukázal v soutěži MasterChef v roce 2012. Teď se s ním můžete přímo ze svojí kuchyně spojit i vy a společně si připravit skvostný rgentinský steak.

Živá cooking show

přímo ve vaší kuchyni!


Právě doma teď trávíme téměř veškerý svůj čas, proto je ještě důležitější než kdykoliv jindy, si i doma chvíle se svými blízkými umět ozvláštnit a užít. Proto značka Coca-Cola letos uspořádala v rámci své kampaně Spolu chutná nejlépe živé vaření přímo v našich kuchyních.

živá cooking show Kdy cooking show probíhá

a jak to celé funguje?


Nalaďte se na live stream přenos na Instagramu. První streamy proběhly 20. února a 6. března a nesly se ve znamení italského telecího a francouzského tatarského bifteku. Třetí a poslední show si nenechte ujít, protože poběží už 20. března 2021. Připojit se může zcela ZDARMA každý milovník dobrého jídla, pití a pořádně okořeněných zážitků.


Velká soutěž o kuchyňské potřeby a školu vaření


Bonusem pro všechny vášnivé domácí kuchaře je možnost zasoutěžit si o světové kuchyňské potřeby oblíbené značky Potten&Pannen – Staněk. Soutěž probíhá pouze na webových stránkách www.coca-cola.cz a zapojit se do ní může každý, kdo si zakoupí soutěžní balení Coca-Cola. Hlavní výhrou je pak vyhlášený kurz vaření právě s Markem Pavalou v jeho pohádkovém kempu Fuego.

Delikátní recept na argentinský steak chimichurri


Nakupte si suroviny podle seznamu níže nebo najděte celý recept a objednejte vše rovnou přes Kosik.cz. Pak už si jen užijte vaření v reálném čase s Markem Pavalou a klidně celou rodinou, v sobotu 20.3. od 18:00 na Instagramu.


Striploin steak & chimichurri Striploin steak & chimichurri


Na 2 porce:
500-600g vyzrálého nízkého roštěnce
3 snítky tymiánu
1 snítka rozmarýnu
4 stroužky česneku
2 hrsti listové petržele
1 hrst čerstvého oregana (nebo 2 lžíce sušeného)
1 hrst koriandru
1/2 hrsti máty
1 červená chilli paprička
1 citron
máslo
Červený vinný ocet
Olivový olej
Salát (mix salátků, nebo dle chuti)

Rozpalte pánev, nejlépe litinovou, až se z ní začne kouřit. Maso osolte, opepřete a pořádně namastěte olejem. Směrem od sebe ho položte do pánve a nehýbejte s ním. Steak se přichytí a zase se pustí, až bude připravený a opečený. V prvním plánu jde o to, aby se maso opeklo na barvu ze všech stran, a to co nejrychleji. Jakmile se budete blížit kýženého výsledku, přidejte do pánve spoustu másla, tymián, rozmarýn a dva stroužky česneku. Uberte žár a rozpáleným máslem maso polévejte z obou stran, nechte ho v něm vykoupat a pomalu dosáhnout ideální vnitřní teploty. Tu můžete kontrolovat vpichovacím teploměrem, nebo jednoduše dotekem. Ideální steak nebude ani příliš měkký, ani tvrdý, ale bude krásně pružný. Pokud použijete teploměr, sundejte ho z žáru při vnitřní teplotě 52-53°C stupňů a nechte ho pár minut v teple odpočívat. Na talíři tak bude mít perfektních 55-56°C, což je ekvivalent propečení medium rare.

Na chimichurri:
Česnek utřete nožem, nebo nastrouhejte na jemném struhadle, přidejte olej, chilli a najemno nasekané měkké bylinky. Postupně přidávejte olej a ocet a celou směs utřete do husté, ale lehce tekuté podoby. Osvěžte chimichurri i trochou citrónové kůry a šťávy.

Salsu dobře dochuťte solí, pepřem a dolaďte ocet, ten by měl být patrný a trochu vás zvednout ze židle.  Skombinujte olivový olej a ocet v poměru 3:1, osolte, opepřete a zálivku promíchejte. Ochuťte s ní salát.
Velká soutěž o kuchyňské potřeby a školu vaření

Další fotografie ke článku Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma:

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík 3
Obrázek uživatelky
profil
3 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
2 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
druhýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jako první kraslice,no vše se hodí..mm
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles