8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tip na výborné těstoviny

30. 06. 2023 | Škola vaření
-Komerční sdělení-
Panzani








Konečně jsou tady příjemné slunečné dny a vy přemýšlíte, co lehkého připravit na oběd či k večeři rodině nebo přátelům? Chcete, aby byla příprava časově nenáročná, ale zároveň jste si všichni společně pochutnali? Máme pro vás tip, vyzkoušejte tento recept:


Tagliatelle s chřestem a omáčkou 4 formaggi

suroviny Panzani
Ingredience na 4 porce:
400 g Panzani Tagliatelle
1 svazek zeleného chřestu
100 g cherry rajčátek
2 stroužky česneku
50 g másla
1 ks Panzani omáčka 4 formaggi
1 svazek rukoly
parmezán na posypání dle chuti

Postup
Těstoviny Panzani uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si připravíme chřest, který očistíme a krátce spaříme ve vroucí osolené vodě.
V pánvi necháme na másle zesklovatět na plátky nakrájený česnek, přilijeme omáčku 4 formaggi, přidáme nakrájený chřest a vše prohřejeme. Takto hotovou omáčku prohodíme s horkými těstovinami.
Jednotlivé porce zdobíme na talíři rukolou a půlkami cherry rajčátek. Nakonec posypeme parmezánem.


A víte, jak se správně těstoviny připravují?


Tagliatelle s chřestem a omáčkou 4 formaggiPočítejte asi 80 až 100 g těstovin na osobu podle chuti a hladu. Může to být o něco víc, pokud budou těstoviny jediným chodem. Pokud nemáte velký hlad nebo bude-li ještě předcházet předkrm, můžete množství těstovin snížit na 80 g.

Pokud chcete správně uvařit těstoviny, neváhejte použít hodně vody - to znamená asi 1 litr na 100 g těstovin. Těstoviny se tak rovnoměrně provaří a budou ještě chutnější! Nejlepší je těstoviny vařit v otevřeném hrnci bez pokličky.
Pokud chcete dodat těstovinám na chuti, můžete do vody při vaření přidat aromatizovanou sůl nebo trochu bujónu. Tímto jednoduchým krokem pozvednete chuť celého pokrmu!

Inspirujte se na www.panzani.cz/recepty/



 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !