-Komerční sdělení-

Konečně jsou tady příjemné slunečné dny a vy přemýšlíte, co lehkého připravit na oběd či k večeři rodině nebo přátelům? Chcete, aby byla příprava časově nenáročná, ale zároveň jste si všichni společně pochutnali? Máme pro vás tip, vyzkoušejte tento recept:
Tagliatelle s chřestem a omáčkou 4 formaggi

Ingredience na 4 porce:
400 g Panzani Tagliatelle
1 svazek zeleného chřestu
100 g cherry rajčátek
2 stroužky česneku
50 g másla
1 ks Panzani omáčka 4 formaggi
1 svazek rukoly
parmezán na posypání dle chuti
Postup
Těstoviny Panzani uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si připravíme chřest, který očistíme a krátce spaříme ve vroucí osolené vodě.
V pánvi necháme na másle zesklovatět na plátky nakrájený česnek, přilijeme omáčku 4 formaggi, přidáme nakrájený chřest a vše prohřejeme. Takto hotovou omáčku prohodíme s horkými těstovinami.
Jednotlivé porce zdobíme na talíři rukolou a půlkami cherry rajčátek. Nakonec posypeme parmezánem.
A víte, jak se správně těstoviny připravují?

Pokud chcete dodat těstovinám na chuti, můžete do vody při vaření přidat aromatizovanou sůl nebo trochu bujónu. Tímto jednoduchým krokem pozvednete chuť celého pokrmu!