Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Umíte správně připravit těstoviny?

28. 08. 2023 | Škola vaření
-Komerční sdělení-
Panzani








Přemýšleli jste někdy nad tím, jak opravdu správně připravit těstoviny? My ano, máme pro vás pár tipů.

Chcete-li si těstoviny připravit předem, vařte je polovinu doby uvedené na obalu. Pak je zchlaďte a uchovejte v chladu přikryté plastovou folií. Před podáváním je stačí po dobu 2 až 3 minut prohřát ve vroucí vodě.

Panzani FarfalleZa jak dlouho se těstoviny uvaří? Spoléhejte se na vlastní chuť a během vaření těstoviny ochutnávejte. Nezapomeňte si nařídit minutku, abyste měli o době vaření přehled.

Připravujete-li teplý pokrm, těstoviny jednoduše sceďte. V žádném případě je neproplachujte, protože byste z nich smyli škrob a omáčka by na nich nedržela.

Chystáte-li se na přípravu těstovinového salátu, uvařené těstoviny rychle propláchněte, aby se zastavil var, nebo pokud je budete hned podávat, proplachujte je delší dobu.

Vyzkoušet, zda tipy opravdu fungují, můžete třeba na receptu Těstovinový salát s mladým špenátem a restovanou zeleninou, který vás naladí na pravé léto.

Recept na 4 porce, 15 min vaření, náročnost malá
Panzani Farfalle
Ingredience
    • 400 g Panzani Farfalle
    • 4 hrsti mladého špenátu
    • 200 g majonézy
    • 1 kelímek zakysané smetany
    • 120 g kvalitní slaniny
    • 2 stroužky česneku
    • sůl, pepř


Postup
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V misce si smícháme majonézu se zakysanou smetanou a prolisovaným česnekem. Dochutíme solí a pepřem. Do vychlazených těstovin vlijeme dresink, dobře promícháme a dáme do lednice alespoň na 1 hodinu. Chutě se tím krásně propojí. Slaninu nakrájíme na 1 cm velké kostky a na pánvi ji necháme pomalu vypražit. Do salátu nakonec vmícháme čerstvý a dobře opraný mladý špenát. Při podávání posypeme jednotlivé porce kousky slaniny.

Dobrou chuť!


Inspirujte se na www.panzani.cz/recepty/

Panzani

















 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !