Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK

18. 07. 2024 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK











Značka Vegi Steak je na trhu již od roku 2016. Zahrnuje pestrou řadu rostlinných výrobků, které chutí, šťavnatostí a strukturou připomínají jejich masové alternativy. Hmm…burger, kukuřízek, klobalásky nebo haló-my grilujeme. To jsou Vegi Steaky s jednoduchým složením a dobrými výživovými hodnotami. Lze je snadno připravit na pánvi i v troubě. Nejlépe ale chutnají opečené na grilu ve společnosti těch nejbližších. Ocení je nejen vegani a vegetariáni, ale rovněž každý, komu záleží na zdravější životosprávě či si chce čas od času obměnit jídelníček.

Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK“Jsme rodinná firma z Kladna s více než 30 letou tradicí. Zaměřujeme se na výrobu veganských a vegetariánských produktů ze sóji a dalších luštěnin, protože věříme, že tak přispíváme k tomu, aby lidé žili zdravěji a radostněji. Řada výrobků Vegi Steak, určených nejen na gril, zahrnuje nabídku 11 plátků, karbanátků a dalších produktů inspirovaných masnými originály. Samozřejmě neustále přemýšlíme o tom, co zákazníkům na trhu chybí. V letošním roce jsme proto rozšířili portfolio této značky o Svačinky s tofu a plánujeme i další novinky.”, Barbora Šádková, manažerka marketingu.


Firma VETO ECO s.r.o. vyrábí plátky a karbanátky Vegi Steak již přes 8 let. Čím jsou pro zákazníky tak zajímavé?


Naše firemní filosofie vychází z jednoduchého motta: “Pro radost ze zdraví.”. Při výrobě Vegi Steaků tedy dbáme na jednoduchost a kvalitu receptur. Jejich základ je tvořen ingrediencemi jako je tofu, texturované rostlinné bílkoviny, řepkový olej nebo například rýže.Nepoužíváme žádné GMO luštěniny, glutamáty, umělé konzervanty ani aromata. Maximum vstupních surovin se navíc snažíme zpracovávat v co nejpřirozenějším stavu, aby byla zachována jejich přidaná hodnota.

Kromě kvality si dáváme u našich výrobků záležet také na chuti a na jednoduchosti jejich použití v kuchyni. Vegi Steaky stačí opéct na grilu, pánvi či v troubě. Skvěle se ale také hodí do mnoha receptů. Inspiraci, jak na to, sdílíme na našich sociálních sítích i na webu.

Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK




















Kde je možné Vegi Steaky zakoupit?


Výrobky Vegi Steak si mohou zákazníci zakoupit například v krámcích se zdravou výživou nebo v Globusu, Tescu a na Rohlík.cz či v jiných e-shopech.

Další fotografie ke článku Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK:

Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK
Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK
Užijte si šťavnaté rostlinné grilování se značkou VEGI STEAK
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !