Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Včelky

Včelky
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Včelky: Smícháme arašídové máslo a margarín ve velké míse. Vyšleháme elektrickým šlehačem při střední rychlosti až do smetanova (1 - 2 minuty). Přidáme přáskový cukr, snížíme rychlost na nízkou. Opět šleháme ... …více»

Flambované palačinky s pomeranči

Flambované palačinky s pomeranči
7. 03. 2008 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Flambované palačinky s pomeranči: Do mísy prosijeme mouku, uprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce a s moukou je smícháme. Po troškách přiléváme mléko s olejem a všechno postupně promícháváme tak, aby vzniklo tekuté hladké těs ... …více»

Malinový krém ze šťávy

Malinový krém ze šťávy
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Malinový krém ze šťávy: Ve šťávě rozmícháme mouku, žloutky, cukr. Ve vodní lázni uvaříme krém. Do studeného přimícháme ušlehanou šlehačku. Přidáváme-li ještě ovoce, trochu je rozmačkáme a dáme je do krému dřív než smetanu. . ... …více»

Trhanec z ovesných vloček

Trhanec z ovesných vloček
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Trhanec z ovesných vloček: Vločky zalijeme vroucí vodou a vroucím mlékem a necháme 60 minut bobtnat. Pak vmícháme žloutky, cukr, strouhanku, lžíci rozpuštěného másla a nakonec tuhý sníh z bílků. Směs rozetřeme do vymazaného ... ... …více»

Domácí křupavé tyčinky

Domácí křupavé tyčinky
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Domácí křupavé tyčinky: Nejdříve vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Mouku promícháme s práškem do pečiva a přidáme k vaječné směsi. Ochutíme lahvičkou citrónového aróma. Rozinky, lískové oříšky a nasekanou čokolád ... …více»
 

Sváteční dezert Parfaits

Sváteční dezert Parfaits
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Sváteční dezert Parfaits: Smícháme mascarpone, 2 polévkové lžíce whisky a 1 polévkovou lžíci moučkového cukru ve velké míse. Ušleháme šlehačku a opatrně ji vmícháme do směsi s mascarpone. Do vyšších sklenic (3 kusy, 180 ml) ... …více»

Lístkovo ananasové terče

Lístkovo ananasové terče
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Lístkovo ananasové terče: Uvaříme pudink z mléka, vanilkového pudinku a cukru. Listové těsto rozválíme a nakrájíme čtverce 10x10 cm a hned dáváme lžící na čtverce pudink, asi 2 lžíce na 1 čtverec. Na pudink dáme kolečko ... ... …více»

Ananasový nákyp

Ananasový nákyp
7. 03. 2008 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Ananasový nákyp: Na míse třeme asi 1 hodinu 15 dkg cukru se 6 žloutky, pak přidáme 2 lžíce drobounké krupičky, 7 dkg loupaných strouhaných mandlí, lžíci šťávy z ananasu, lžíci posekaného ananasu a opět třeme další 1 h ... …více»

Dezertní hrušky

Dezertní hrušky
7. 03. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Dezertní hrušky: Oloupané hrušky nakrájíme na kousky, obalíme v cukru se skořicí a pokapeme rumem. V přikryté nádobě je necháme nejméně 1 hodinu proležet. Pak podáváme. ... ... …více»

Citronový nákyp

Citronový nákyp
6. 03. 2008 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Citronový nákyp: Žloutky vyšleháme s cukrem v hustou pěnu, přidáme jemně nastrouhanou kůru z půlky citrónu, šťávu z obou citrónů a šleháme dál. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Želatinu rozpustíme ve 2 lžících vařicí vody, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !