Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rohlíky s mákem

Rohlíky s mákem
6. 03. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Rohlíky s mákem: Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které rozdělíme na 6 dílů a dáme na 2 hodiny do ledničky. Mletý mák smícháme s trochou mléka, přidáme med, cukr a skořici a chvíli, za stálého míchání, vaříme ... …více»

Bleskové tvarohové noky s jahodami

Bleskové tvarohové noky s jahodami
6. 03. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Bleskové tvarohové noky s jahodami: Smícháme tvaroh, vejce, mouku a sůl. Dvěma polévkovými lžícemi tvoříme noky a vkládáme je do vařící osolené vody. Uvařené jsou asi za 5 minut. (Když vyplavou, tak asi ještě minutu nechat povařit.) ... …více»

Křupavé ovoce

Křupavé ovoce
6. 03. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Křupavé ovoce: Na větší kousky nakrájené ovoce napichujeme střídavě na jehly nebo špejle. Rozehřáté máslo smícháme s medem a špízy jím potřeme. Posypeme je nahrubo nakrájenými ořechy a rozložíme na alobal. Špízy vlo ... …více»

Broskve pod sněhem

Broskve pod sněhem
6. 03. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Broskve pod sněhem: Broskve rozpůlíme a vyndáme pecku a pokapeme vodkou. Z bílků ušleháme sníh, přidáme cukr a ušleháme dohusta. Sníh naneseme na spojené půlky broskví do kterých dáme místo pecky lžičku nutely, a posypem ... …více»

Mandlová jablka

Mandlová jablka
6. 03. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Mandlová jablka: Jablka rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Půlky jablek naskládáme řeznou stranou nahoru do máslem vymazané mělké zapékací mísy. Mandle spaříme a oloupeme a nakrájíme je na nudličky a smícháme s džemem a pr ... …více»
 

Zapečené hrušky s ořechovou drobenkou

Zapečené hrušky s ořechovou drobenkou
6. 03. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Zapečené hrušky s ořechovou drobenkou: Drobenku připravíme z nahrubo nakrájených ořechů smíchaných s moukou, cukrem, tukem a skořicí. Suroviny krátce zlehka promícháme prsty. Oloupané hrušky zbavené jádřinců nakrájíme na plátky, rozložíme ... …více»

Ananasové terče

Ananasové terče
6. 03. 2008 Sladká jídla +-________
Příprava receptu Ananasové terče: Ananasové plátky rozložíme do máslem vymazané mělké zapékací mísy a pokapeme rumem. Z bílků ušleháme sníh, přidáme cukr, ušleháme dohusta a zašleháme kakao. Sníh naneseme na ananas, posypeme nahrubo n ... …více»

Banány jako příloha k masu

Banány jako příloha k masu
6. 03. 2008 Sladká jídla +_________
Příprava receptu Banány jako příloha k masu: 1 banán na porci vložíme do ohnivzdorné misky a přelijeme směsí ze 2 lžic cerstvé pomerančové a 1 lžičky citronové šťávy. Necháme 10 minut zapéci - hodí se k vepřové pečeni či kotletám 2/ Banány ... …více»

Brusinkový tvaroh

Brusinkový tvaroh
6. 03. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Brusinkový tvaroh: Tvaroh vložíme spolu se smetanou do mísy a vymícháme do hladka. Postupně vmícháme brusinkovou marmeládu, citrónovou šťávu, vanilkový cukr a skořici. Směs ochutíme několika kapkami rumové tresti ... .. ... …více»

Studená jahodová rýže

Studená jahodová rýže
5. 03. 2008 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Studená jahodová rýže: Rýži zalijeme horkým mlékem, jemně osolíme a pomalu vaříme, dokud není rýže měkká. Mícháme, aby se rýže nepřipálila. Část smetany /asi 80 ml/ promícháme s moučkovým cukrem, vlijeme do uvařené ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !