Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablková pěna

Jablková pěna
21. 02. 2008 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Jablková pěna: Syrové jablko jemně nastrouháme a přidáme do tuhého oslazeného sněhu s citrónovou šťávou. ... ... ... …více»

Beléše

Beléše
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++++++_
Příprava receptu Beléše: Ze surovin připravíme kynuté těsto, které necháme vykynout. Z těsta uděláme malé bochánky, prsty je roztáhneme a na plotně upečeme (nesmí být příliš rozehřátá). Nakonec potřeme povidly a sypeme mákem. ... …více»

Jablečné vafle

Jablečné vafle
20. 02. 2008 Sladká jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Jablečné vafle: Žloutky našleháme s rozehřátým máslem, mlékem, nastrouhanými jablky a solí. Lehce vmícháme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a pevně ušlehaný sníh z bílků. Těsto po částech lijeme na vaflov ... …více»

Ukrajinské jablečné palačinky

Ukrajinské jablečné palačinky
20. 02. 2008 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Ukrajinské jablečné palačinky: Žloutky, smetanu, cukr a část másla vymícháme do hladké hmoty, přidáme mouku a sníh ze tří bílků. Pokud je to moc husté naředím před přidáním sněhu trochou mléka. Z této hmoty upečeme čtyři lívance (p ... …více»

Rýžový nákyp s tvarohem a jablky

Rýžový nákyp s tvarohem a jablky
20. 02. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Rýžový nákyp s tvarohem a jablky: Rýži propláchneme, lehce přisolíme a dáme dusit. Do mléka zašleháme vajíčka, vanilkový cukr, 50 g cukru, utřený tvaroh a vychladlou rýži. Do vymazaného pekáče dáme polovinu této rýžové hmoty, na ni dá ... …více»
 

Tvarohový nákyp s třešněmi

Tvarohový nákyp s třešněmi
20. 02. 2008 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Tvarohový nákyp s třešněmi: Cukr, žloutky a tuk ušleháme do pěny. Přidáme krupici, prolisovaný tvaroh a ostatní přísady kromě třešní, moučkového cukru. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Nákypovou formu střídavě naplníme tvaroh ... …více»

Rýžový nákyp s ovocným sirupem

Rýžový nákyp s ovocným sirupem
20. 02. 2008 Sladká jídla +++++++++-
Příprava receptu Rýžový nákyp s ovocným sirupem: Mléko přivedeme k varu, přisypeme rýži a za občasného zamíchání při malém plameni uvaříme ne příliš doměkka. Máslo utřeme do pěny, postupně přidáme cukr a žloutky. Pak rum a citrónovou kůru. Do vaječn ... …více»

Kakaový nákyp s ovocem

Kakaový nákyp s ovocem
20. 02. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Kakaový nákyp s ovocem: Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny, pak přidáme kakao rozmíchané důkladně s mlékem na kašičku. Nakonec vmícháme sníh z bílků a mouku. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a pečeme asi ... …více»

Lívance z kysané smetany s jahodami

Lívance z kysané smetany s jahodami
20. 02. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Lívance z kysané smetany s jahodami: Žloutky ušleháme s cukrem a smetanou, pak přidáme mouku s práškem do pečiva a na závěr vmícháme tuhý sníh z bílků. Z těsta tvoříme malé lívanečky, které osmažíme z obou stran, obložíme jahodami nebo j ... …více»

Tvarohové tlapičky

Tvarohové tlapičky
20. 02. 2008 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Tvarohové tlapičky: Vodu svaříme se solí. Hrnec sejmeme ze sporáku a přilijeme mléko. Vařečkou opatrně vmícháme bramborovou kaši. Necháme cca 1 minutu nabobtnat a ještě jednou promícháme. Přidáme vejce, tvaroh, cukr, roz ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !