Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pirožky z přesného těsta

Pirožky z přesného těsta
22. 02. 2008 Sladká jídla ++++++++__
Příprava receptu Pirožky z přesného těsta: V mouce utvoříme důlek a dáme do něj kysanou smetanu, máslo, sůl a cukr. Přidáme vejce a vypracujeme těsto. Z těsta utvoříme bochánek, který necháme uležet 30-40 min. Pak těsto rozválíme na placku asi ... …více»

Glazura z meruňkové marmelády

Glazura z meruňkové marmelády
21. 02. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Glazura z meruňkové marmelády: V malém kastrolku na středním ohni přivést marmeládu a rum do varu. Často zamíchat. Vařit tak dlouho, až poslední kapky na vařečce se stanou velice lepkavé a nechtějí odkápnout, což potrvá ... ... …více»

Kaki s beaujolais

Kaki s beaujolais
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Kaki s beaujolais: Kaki oloupejte a nakrájejte na kousky. Kousky kaki rozdělte do dvou misek, každou porci zalijte 3 lžícemi Beaujolais a posypte půlkou lžičky třtinového cukru. Nechejte v chladničce alespoň 2 hodiny vy ... …více»

Jablečná pita

Jablečná pita
21. 02. 2008 Sladká jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Jablečná pita: Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nastrouháme je nahrubo. Smícháme je se skořicovým cukrem a sekanými ořechy a necháme odležet. Ze směsi vymačkáme šťávu a schováme ji na potírání. Na každou ... ... …více»

Meruňkové suflé se sněhem

Meruňkové suflé se sněhem
21. 02. 2008 Sladká jídla +_________
Příprava receptu Meruňkové suflé se sněhem: Rýži přebereme, propereme pod studenou vodou, zalijeme mlékem, osolíme a přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme zprudka 5 minut, pak rýži zakryjeme poklicí, stáhneme z ohně a necháme 20 minut ... ... …více»
 

Velikonoční špaldový věnec

Velikonoční špaldový věnec
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Velikonoční špaldový věnec: Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, žloutek a vykynutý kvásek připravený z droždí, cukru a trošky mléka a koření. Uhněteme těsto a necháme v teple vykynout. Potom těsto znovu prohněteme, rozdělí ... …více»

Tažený štrůdl dle mé prababičky

Tažený štrůdl dle mé prababičky
21. 02. 2008 Sladká jídla +++_______
Příprava receptu Tažený štrůdl dle mé prababičky: Těsto musí být řidší. Dáme ho na 1/5 h pod teplý hrnec. Vyválíme na utěrce co nejvíce do tenka (já okraje stříhám). Těsto pomastím máslem, posypu strouhankou a nadrcenými ořechy. Nastrouhané jablka po ... …více»

Ovocné špízky v čokoládě

Ovocné špízky v čokoládě
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Ovocné špízky v čokoládě: Čokoládu rozlámeme a rozpustíme jí v nádobě na fondue na mírném plameni. Neustále mícháme, aby se nepřipálila. Pak přilijeme smetanu a pálenku. Do čokolády namáčíme ovoce nakrájené na kousky a n ... …více»

Zapečené palačinky s pudinkem

Zapečené palačinky s pudinkem
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Zapečené palačinky s pudinkem: Hotové palačinky potřít pudinkem, překrojit na polovinu, naskládat do pekáčku, posypat rozinkami, přelít zbytkem pudinku a dáme zapéct asi půl hodiny při 170. Nakonec natřeme sníh a dáme na 5 minut za ... …více»

Náplň z perníku

Náplň z perníku
21. 02. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Náplň z perníku: Perník ustrouháme, smícháme s cukrem a skořicí a navrstvíme na rozválené těsto, které jsme silně potřeli máslem. Pak povrch hustě pokapeme máslem. ... ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !