Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky v horkém čokoládovém krému

fotka Hrušky v horkém čokoládovém krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrušky v horkém čokoládovém krému:

1 sklenice půlené hrušky  | 1 PL citrónová šťáva  | 1 PL cukr  | na špičku nože skořice  | 1 PL pistácie  | Na krém:  | 1/4 l šlehačka  | 2 PL med  | 1 balíček vanilkový cukr  | 200 g hořká čokoláda

Postup přípravy receptu Hrušky v horkém čokoládovém krému:

Hrušky necháme okapat a 125 ml kompotové šťávy spolu se šťávou citrónovou, cukrem a skořicí svaříme na malý zbytek. Potřeme jím hrušky a dobře vychladíme.
Šlehačku (tedy 33 % smetanu ke šlehání), med a vanilkový cukr necháme přejít varem. Přidáme na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou ji důkladně rozpustíme.
Hrušky upravíme na talířky, polijeme horkým čokoládovým krémem a posypeme pistáciemi nasekanými na kousky.


Fotky receptu Hrušky v horkém čokoládovém krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky v horkém čokoládovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !