4 lžíce třtinového cukru
| 150 g jahod
| 100 ml smetany ke šlehání
| 2-3 lžíce másla
| 8 plátků bílého toastového chleba
| 100 g tvarohu
| 8 kopečků vanil. zmrzliny
| mletý badyán
Postup přípravy receptu Jahodové toasty:
V topinkovači si připravíme zlatavé topinky. Jahody zatím očistíme a nakrájíme na dílky.
Smetanu ušleháme. Tvaroh utřeme a vmícháme do něj šlehačku.
Horké topinky potřeme tenkou vrstvou másla. Na každou topinku dáme 1 - 2 lžíce tvarohového krému, kopeček zmrzliny a ozdobíme je dílky jahod. Nakonec vše lehce zaprášíme mletým badyánem nebo mletým novým kořením a třtinovým cukrem.
Jahodové toasty ihned podáváme.
Fotky receptu Jahodové toasty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!