Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.10. 2025
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perníkové srdce z pouti

fotka Perníkové srdce z pouti
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Perníkové srdce z pouti:

1 kg žitná nebo pšeničná mouka  | 500 g cukr  | 1 kg med  | 4 vejce  | Druhý den:  | 2 tlučené hřebíčky  | na špičku nože mletá skořice  |  citrónová kůra  |  tlučený anýz a badyán  | 8 kg kypřící prášek  | 1 kg žitná nebo pšeničná mouka

Postup přípravy receptu Perníkové srdce z pouti:

Včelí med povaříme a do prochladlého přidáme první část mouky,vejce a moučkový cukr. Dobře vypracujeme a necháme přes noc odležet ve studenu. Druhý den přidáme koření, kypřící prášek a tolik mouky, aby těsto bylo dost husté a drželo tvar. Opět dobře vypracujeme a potom na pomoučeném vále vyválíme a vykrajujeme tvary podle předem nakreslených papírových střihů. Urovnáme je na povoskovaný nebo vymazaný plech a mírnější troubě upečeme. Pokud neplánujeme bílkovou nebo čokoládovou polevu,potřeme je rozšlehanými vejci.


Fotky receptu Perníkové srdce z pouti:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perníkové srdce z pouti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko