Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampionové pirožky

Žampionové pirožky
25. 06. 2008 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Žampionové pirožky : Mouku, máslo a sůl rychle na válu propracujeme v těsto a dáme chladit. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky, očištěné žampiony na plátky. Slaninu opečeme na pánvi do křupava. Ve výpeku orestujeme ho ... …více»

Trojúhelníky se sýrovou náplní

Trojúhelníky se sýrovou náplní
25. 06. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Trojúhelníky se sýrovou náplní: Nejdřív si připravíme těsto. Na vál si dáme mouku, kterou smícháme s kořením, solí a práškem do pečiva. Přidáme máslo, vejce, žloutek a citronovou šťávu. Vše dobře propracujeme. Těsto odložíme do ledn ... …více»

Lehký zeleninový závin

Lehký zeleninový závin
25. 06. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Lehký zeleninový závin: Na rozpáleném oleji orestujeme zeleninu. Osolíme, opepříme a přidáme trochu čerstvé majoránky a máty. Pokud nesolíte, můžete přidat trochu vegety. Opět chvilku restujeme, aby zelenina trochu voněla ko ... …více»

Chléb s bramborami

Chléb s bramborami
25. 06. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Chléb s bramborami: Z vlažné vody, droždí, lžičky mouky a lžičky strouhaných brambor zaděláme kvásek a necháme 12 hodin stát. Pak přidáme trochu vlažné vody, mouku, strouhané brambory, sůl a kmín a důkladně propracujeme ... …více»

Arabský lahmacun aneb turecká pizza

Arabský lahmacun aneb turecká pizza
24. 06. 2008 Slané pečivo ++++++++__
Příprava receptu Arabský lahmacun aneb turecká pizza : Droždí rozpustíme s cukrem v polovině vody, necháme při pokojové teplotě stát cca 10-20 minut, než na povrchu budou výrazně viditelné bubliny. Mouku nasypeme do větší mísy, přidáme sůl, olivový olej a ... …více»
 

Alsaský houbový koláč

Alsaský houbový koláč
24. 06. 2008 Slané pečivo ++++______
Příprava receptu Alsaský houbový koláč: Troubu předehřejeme na 190°C (plyn 5) a vymažeme máslem koláčovou formu o průměru cca 23 cm. Těsto rozválíme a formu jím vyložíme. Necháme hodinu odpočinout. Do těstem vyložené formy vložíme 3 papírov ... …více»

Algojské špecle se sýrem

Algojské špecle se sýrem
24. 06. 2008 Sýrová jídla +++-______
Příprava receptu Algojské špecle se sýrem: Mouku, vejce, sůl a 1/8 l vody dejte do zadělávací mísy. Promíchejte vařečkou nebo v hnětacím robotu, až je těsto pružné a tvoří bubliny. Těsto po troškách dávejte na mokré prkénko a nožem odkrajujte ... …více»

Šunkový závin z listového těsta

Šunkový závin z listového těsta
24. 06. 2008 Slané pečivo +_________
Příprava receptu Šunkový závin z listového těsta: Nadrobno nakrájenou šunku smícháme se strouhaným sýrem a nadrobno nakrájenou cibulí. Listové těsto rozdělíme na dvě části, vyválíme, naplníme směsí a zavineme. Rozložíme na plech, potřeme rozšlehaným ... …více»

Závin se špenátem

Závin se špenátem
24. 06. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Závin se špenátem: Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme špenát, sůl a pepř a dusíme doměkka. Listové těsto rozdělíme na dvě části, naplníme špenátem, posypeme sýrem a zavineme. Rozložíme na plech, potř ... …více»

Masopustní slané tyčinky

Masopustní slané tyčinky
24. 06. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Masopustní slané tyčinky: Kvasnice rozdrobíme do mléka a necháme na teplém místě asi 15 minut kynout. Máslo, mouku, teplou vodu, cukr a sůl na vále smícháme, přidáme mléko s kvasnicemi, vypracujeme těsto a necháme hodinu odpoč ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !