Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rohlíky v alobalu

Rohlíky v alobalu
1. 10. 2007 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Rohlíky v alobalu: Rohlíky rozkrojíme a vydlabeme vnitřky, poté dutinu vymažeme hořčicí, položíme párek, přidáme trochu kečupu a překryjeme plátkem sýra, přiložíme druhou část rohlíku. Celý rohlík zabalíme do alobalu a ... …více»

Obalované rohlíky

Obalované rohlíky
1. 10. 2007 Slané pečivo ++++++++-_
Příprava receptu Obalované rohlíky: Rohlíky rozpůlíme a každou polovinu rozřízneme. Na takto připravené půlky rohlíků dáme kolečko salámu a plátek sýra. Pevně zavážeme nití, obalíme v rozšlehaných vajíčkách a na oleji pozvolna osmažíme. ... …více»

Rohlíkové placičky

Rohlíkové placičky
1. 10. 2007 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Rohlíkové placičky: Rohlíky namočíme cca na 2 minuty do vody. Poté z nich vodu vymačkáme a rohlíky natrháme na kousky. Vložíme do misky. Přidáme vajíčka, nakrájený párek (nebo klobásu) na kostičky a nať nakrájenou nadrob ... …více»

Tradiční italský recept na pizzové těsto

Tradiční italský recept na pizzové těsto
30. 09. 2007 Pizza +++++_____
Příprava receptu Tradiční italský recept na pizzové těsto: Z droždí, trochu vody, mouky a cukru připravíme kvásek. Když vzejde, promícháme jej se zbytkem mouky, vody a lžičkou soli a vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut kynout. Pizzové těsto podle italsk ... …více»

Had na rožni

Had na rožni
30. 09. 2007 Slané pečivo Žádné hodnocení
Příprava receptu Had na rožni: Z kvasnic, cukru a vlahého mléka připravujeme kvásek, ten vlijeme do mouky, přidáme rozměklé máslo a ostatní přísady a uhněteme tužší těsto, které přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě vykynout ... …více»
 

Pizza San Marino

Pizza San Marino
30. 09. 2007 Pizza ++++______
Příprava receptu Pizza San Marino: Vše zpracovat vlažnou vodou. Těsto necháme chvíli vykynout. Potom těsto roztáhneme na plech, polijeme kečupem, posypeme nastrouhaným sýrem, poklademe salámem, olivama, paprikou, rajčaty, žampióny ... …více»

Opečená plněná bageta

Opečená plněná bageta
29. 09. 2007 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Opečená plněná bageta: Z bagety odřízneme konce a nakrájíme na 4 silné plátky. Do každého kousku nařízneme kapsu, do které vložíme plátek sýra, šunky a proužky bazalky. Vejce rozkvedláme v mléce, osolíme a opepříme. Vložíme ... …více»

Preclíkové dortíky se sýrem

Preclíkové dortíky se sýrem
29. 09. 2007 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Preclíkové dortíky se sýrem: 1) Balkánský sýr nastrouháme na jemném struhadle nebo rozmačkáme vidličkou. Do misky dáme máslo, necháme změknout a našleháme. 2) Přidáme nastrouhaný sýr, smetanu a špetku soli a nakonec vmícháme na ... …více»

Závin plněný brynzou

Závin plněný brynzou
28. 09. 2007 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Závin plněný brynzou: Ve slupce uvařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl a vymícháme těsto, které vyválíme na plát. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Touto směsí posypeme tě ... …více»

Těsto na tradiční italský způsob

Těsto na tradiční italský způsob
28. 09. 2007 Pizza ++++++____
Příprava receptu Těsto na tradiční italský způsob: Z droždí, trochu vody, mouky a cukru připravíme kvásek. Když vzejde, promícháme jej se solí, zbytkem mouky a vody a vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut kynout a pak vyválíme placku. Množství na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !