Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studenská pečeť

fotka Studenská pečeť
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Studenská pečeť:

200 g moučkového cukru  | 250 g tuku  | 3 lžíce kakaa  | 2 vejce  |  rozinek  |  želé  |  oříšky  |  pomerančová kůra namočená v rumu

Postup přípravy receptu Studenská pečeť:

Vše rozpustíme ve vodní lázni, a vymícháme do hladka. Přidáme rozinky, želé, pomerančovou kůru namočenou v rumu, nasekané oříšky. Směs nalejeme do formy srnčího hřbetu vyloženou alobalem. Necháme ztuhnout nejlépe v mrazáku. Ztuhlé krájíme na tenké plátky.


Fotky receptu Studenská pečeť:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studenská pečeť
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !