50 g anglické slaniny
| 1 ks malá cibulka
| 1 ks čerstvý paprikový lusk
| 150 g grilovaného kuřete
| 100 g ementalu
| 2 lžice smetany
| sůl
| špetka strouhaného muškatového oříšku
Postup přípravy receptu Švýcarská pomazánka:
Slaninu nakrájíme na malé kostičky a necháme na pánvi rozpustit. Přidáme na drobno nakrájenou cibulku a osmažíme do růžova, přidáme na malé kostičky nakrájené maso, na tenké proužky nakrájený paprikový lusk, smetanu a necháme prohřát. Nakonec přidáme na kostičky nakrájený ementál a mícháme až se sýr částečně rozpustí. Přidáme strouhaný muškátový oříšek a dosolíme. Teplou švýcarskou pomazánku mažeme na tmavý chléb.
Fotky receptu Švýcarská pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!