Použité suroviny receptu Tagliatelle se žampionovou omáčkou:
500 g tagliatelle
| 10-15 větších žampionů
| 250 ml smetany
| 2 cibule
| 3 lžíce mouky
| sůl
| pepř
| olej
Postup přípravy receptu Tagliatelle se žampionovou omáčkou:
Tagliatelle uvaříme v lehce osolené vodě s trochou soli podle chuti a návodu. Nasekanou cibuli zesklovatíme na rozpáleném oleji. Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké nudličky a přidáme je k cibuli. Dusíme je pod pokličkou přibližně deset minut. Do smetany přidáme tři lžíce mouky, pečlivě rozmícháme a přilejeme k žampionům. Osolíme, opepříme a ještě chvíli povaříme. Podáváme promíchané s tagliatelle.
Fotky receptu Tagliatelle se žampionovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!