Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 10 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Teplý finský nápoj:
zázvor
| 1 skořice celá
| 2 lžičky kardamonu
| 600 ml teplé vody
| 1 pomeranč
| 15 hřebíčků
| 400 ml hroznového džusu
| mandle
| rozinky
Postup přípravy receptu Teplý finský nápoj:
Zázvor očistíme a nastrouháme. Stačí kousek. Z pomeranče ostrouháme kůru. Všechny ingredience dáme do nádoby a svaříme.
Teplý finský nápoj necháme den chladnout a odstát. Koření scedíme a nápoj zahřejeme.
Teplý finský nápoj podáváme v šálcích s rozinkami a mandlemi. Pokud neseženeme hroznový džus, můžeme použít jablečný.
Fotky receptu Teplý finský nápoj:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!