Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstoviny se zelím a anglickou slaninou

fotka Těstoviny se zelím a anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Těstoviny se zelím a anglickou slaninou:

1/2 bal. těstovin  | 1 hlávka bílého zelí  | 250 g angl. slaniny  |  sůl

Postup přípravy receptu Těstoviny se zelím a anglickou slaninou:

Nejdříve si nakrájíme na nudličky hlávkové zelí. Stačí koupit menší hlávku zelí. Anglickou slaninu můžeme nahradit i jiným druhem slaniny. Také ji nakrájíme, ale na kostičky.

Do hrnce dáme vařit vodu a osolíme. Když voda v hrnci začne vařit nasypeme těstoviny a necháme vařit podle návodu. Mezitím v dalším hrnci dusíme zelí, které jsme předem nakrájeli na nudličky. Do hrnce se zelím dáme trochu vody než zelí pustí svoji šťávu. Dusíme asi 15 minut. Na pánvičce uškvaříme anglickou slaninu.

Když jsou těstoviny uvařené a zelí měkké, smícháme vše v míse dohromady a posolíme podle chuti. A můžeme podávat. Anglickou slaninu dáváme na talíř nakonec.


Fotky receptu Těstoviny se zelím a anglickou slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny se zelím a anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !