Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toasty s lososí pěnou

fotka Toasty s lososí pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Toasty s lososí pěnou:

150 g uzeného lososa  | 300 g plátků lososa  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce olivového oleje  | 60 g netučného tvarohu  | 2 lžíce másla  |  pažitka  | 4 lžíce citrónové šťávy  |  toastový chléb

Postup přípravy receptu Toasty s lososí pěnou:

Uzeného lososa pokrájíme na větší kousky a vložíme asi na 15 minut do mrazáku. Pak jej najemno rozmixujeme s olivovým olejem a ušleháme s máslem, tvarohem, trochou soli, pepřem a 2 lžícemi citrónové šťávy do pěny. Pažitku omyjeme, osušíme a pokrájíme.
Maso z lososa omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostičky a vmícháme spolu s pažitkou do pěny. Osolíme, opepříme a ochutíme zbylou citrónovou šťávou. Lososí pěnu uložíme do chladu.
Krátce před podáváním opečeme toasty a nakrájíme je tak, aby vznikly malé trojúhelníky. Na každý dáme kopeček lososí pěny. Ozdobíme pažitkou a dílky citrónu a podáváme.


Fotky receptu Toasty s lososí pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toasty s lososí pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !