Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toasty s lososí pěnou

fotka Toasty s lososí pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Toasty s lososí pěnou:

150 g uzeného lososa  | 300 g plátků lososa  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce olivového oleje  | 60 g netučného tvarohu  | 2 lžíce másla  |  pažitka  | 4 lžíce citrónové šťávy  |  toastový chléb

Postup přípravy receptu Toasty s lososí pěnou:

Uzeného lososa pokrájíme na větší kousky a vložíme asi na 15 minut do mrazáku. Pak jej najemno rozmixujeme s olivovým olejem a ušleháme s máslem, tvarohem, trochou soli, pepřem a 2 lžícemi citrónové šťávy do pěny. Pažitku omyjeme, osušíme a pokrájíme.
Maso z lososa omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostičky a vmícháme spolu s pažitkou do pěny. Osolíme, opepříme a ochutíme zbylou citrónovou šťávou. Lososí pěnu uložíme do chladu.
Krátce před podáváním opečeme toasty a nakrájíme je tak, aby vznikly malé trojúhelníky. Na každý dáme kopeček lososí pěny. Ozdobíme pažitkou a dílky citrónu a podáváme.


Fotky receptu Toasty s lososí pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toasty s lososí pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !