Použité suroviny receptu Tortellini s mandlovou omáčkou:
2 stroužky česneku
| 150 g loupaných mandlí
| 50 piniových semen
| 2 lžíce olivového oleje
| 4 lžíce masového vývaru
| sůl, čerstvě mletý pepř
| 200 ml zakysané smetany
| 500 g čerstvých tortellini se sýrovou náplní
| 50 g parmazánu
| několik bazalkových lístků
Postup přípravy receptu Tortellini s mandlovou omáčkou:
Oloupejte česnek a rozmixujte ho s mandlemi a piniovými semeny. V nádobě rozehřejte olej. Za stálého míchání přidejte vývar a mandlovou pastu. Osolte a opepřete. Přimíchejte zakysanou smetanu a uchovejte horké. Tortellini uvařte v osolené vodě. Sceďte je a okapané promíchejte s mandlovou omáčkou. Pokrm rozdělte na nahřáté talíře, posypte strouhaným parmazánem a ozdobte bazalkovými lístky.
Fotky receptu Tortellini s mandlovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!