Použité suroviny receptu Tortellini s olivovou omáčkou:
50 g černých oliv
| 2 stroužky česneku
| 1/2 svazku petrželky
| 1/2 sklenky černé nebo zelené olivové pasty (125g)
| 2 lžíce zeleninového vývaru
| 500 g čerstvých tortellini se sýrovou náplní
| sůl, čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu Tortellini s olivovou omáčkou:
Olivy rozpulte, zbavte pecek a najemno nasekejte. Česnek oloupejte a rozetřete. Petrželku opláchněte, osušte, a najemno nakrájejte. Vše smíchejte s olivovou pastou a vývarem. Tortellini uvařte v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu. Sceďte je a okapané promíchejte s olivovou omáčkou. pokrm rozdělte na nahřáté talíře a posypte pepřem.
Fotky receptu Tortellini s olivovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!