Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční jablka

fotka Vánoční jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vánoční jablka:

4 větší nakyslá jablka  | dle chuti: cukr se skořicí  | dle chuti: meruňkový džem  | dle potřeby: trochu šlehačky ke zdobení  | 4 půlky ořechových jader

Postup přípravy receptu Vánoční jablka:


Jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a slupku kolem dokola nařízneme. Do otvoru nasypeme trochu cukru se skořicí, přidáme malý kousek másla a doplníme džemem. Srovnáme na zapékací misku, nepatrně podlijeme a dáme do mírně vyhřáté trouby péci. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou. Upečená jablka necháme maličko prochladnout a potom je podáváme přelitá vypečeným sirupem, ozdobená šlehačkou a ořechovým jádrem.



Fotky receptu Vánoční jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !