Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Kapr vařený na modro s máslem: Do většího kastrolu nalijeme vodu, přidáme ocet a sůl, na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli, koření a tuto směs necháme asi 25 minut povařit. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Kapr dušený na paprice: V kastrolu rozpustíme máslo, na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a zelenou petržel, zaprášíme sladkou paprikou. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Kapr pečený po srbsku: Kapra rozdělíme na půlky, svrchní straně příčně trochu šikmo několikrát nařízneme, osolíme a do každého zářezu vložíme plátek slaniny a kousek másla. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Kapr na černo: Do hrnce vlijeme cca 1/2 litru vody, ryba bude po vložení potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Smažený kapr: Očištěnou a vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce ve tvaru podkovy, můžeme kapra namočit den předem do mléka, osolíme a potřeme kořením. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Bramborový salát se slaninou: Brambory uvaříme a po vychladnutí je nakrájíme na kolečka. Pórek a jablka oloupeme, pórek nakrájíme na kolečka a jablko na kostičky. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Bramborový salát s jablky: Mrkev,celer a petržel očistíme a uvaříme ve vodě, do které jsme přidali sůl,cukr a trochu octa. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Italský bramborový salát: Brambory i se slupkou omyjeme a vaříme. Hotové je slijeme a oloupeme. Ještě teplé je nakrájíme na kolečka. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Bramborový salát s vejci a ředkvičkami: Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout a pak je oloupeme. …více»
|
29. 11. 2006 Vánoční recepty
Příprava receptu Rybí polévka: Dobře očištěnou hlavu, ocas, kosti a ploutve dáme do hrnce, přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou zeleninu, očištěnou a rozpůlenou cibuli. …více»
|