Postup přípravy receptu Bramborový salát s vejci a ředkvičkami:
Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout a pak je oloupeme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky. Vejce také uvaříme na tvrdo, oloupeme a nasekáme. Zelenou cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky omyjeme, zbavíme zelených částí a pokrájíme. Pak je krátce povaříme ve vroucí vodě a slijeme. Brambory promícháme s vejci, cibulkou a ředkvičkami, přidáme sójové klíčky. Kuřecí vývar smícháme s octem a okořeníme. Dresinkem zalijeme salát a necháme jej na chladném místě asi 15 minut uležet.
Salát můžeme podávat na míse s bílým pečivem a pivem nebo mlékem.
Fotky receptu Bramborový salát s vejci a ředkvičkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!