Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezé rohlíčky

Bezé rohlíčky
6. 06. 2008 Vánoční recepty +++-______
Příprava receptu Bezé rohlíčky: Z bílků ušleháme sníh a po lžicích do něj důkladně zašleháme cukr, aby byl sníh lesklý a tuhý. Naplníme jím zdobicí sáček s rovným koncem a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme tvary rohlíčků. ... …více»

Štědrovečerní příkrm pro nejmenší

Štědrovečerní příkrm pro nejmenší
5. 06. 2008 Vánoční recepty +++++_____
Příprava receptu Štědrovečerní příkrm pro nejmenší: Brambory očistíme, pokrájíme a dáme vařit. Zeleninu očistíme, pokrájíme a vaříme nad parou. Uvařené brambory i zeleninu společně s kojeneckým mlékem vyšleháme na jemné pyré, které naplníme do formičke ... …více»

Vánoční kapřík na smetaně

Vánoční kapřík na smetaně
2. 06. 2008 Vánoční recepty ++++______
Příprava receptu Vánoční kapřík na smetaně: Oloupeme brambory, očistíme je a nakrájíme je 1 cm široké kolečka. Připravíme si pekáček a pořádně jej vymastíme máslem. Do pekáčku pak rozložíme kolečka brambor, pořádně osolíme a pokmínujeme. Kdo . ... …více»

Celozrnné pracny

Celozrnné pracny
1. 06. 2008 Vánoční recepty +-________
Příprava receptu Celozrnné pracny: Ovesné vločky lehce opražíme a pomeleme spolu se semeny. Vypracujeme těsto a necháme v chladu 1/2 hod odpočinout. Pak plníme do formiček a pečeme při 160 stupních C dozlatova. Pracny z formiček zatepl ... …více»

Slunečnicové rohlíčky

Slunečnicové rohlíčky
1. 06. 2008 Vánoční recepty ++++______
Příprava receptu Slunečnicové rohlíčky: Slunečnicová semena lehce opražíme na pánvi. Prochladlá umeleme na mixeru najemno. Vypracujeme těsto, které dáme na chvíli do chladna odpočinout. Pak tvarujeme rohlíčky, které pečeme při 160 stupních ... …více»
 

Karamelovo-kokosový likér

Karamelovo-kokosový likér
1. 06. 2008 Vánoční recepty +++-______
Příprava receptu Karamelovo-kokosový likér: Strouhaný kokos na pánvičce krátce osmahneme a ještě teplý zalijeme Tatrou. Vložíme do chladna a necháme do druhého dne louhovat. Celou neotevřenou konzervu salka ponoříme do vody a mírným varem vařím ... …více»

Novoroční trhanec

Novoroční trhanec
1. 06. 2008 Vánoční recepty +++_______
Příprava receptu Novoroční trhanec: Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky. Do pěny vmícháme mouku, naředíme mlékem a lehce vmícháme tuhý sníh, ze zbylých čtyř bílků. Potom vymastíme máslem pekáček a těstíčko do něj vlijeme. Posypeme je ... …více»

Tradiční štědrovečerní bomba

Tradiční štědrovečerní bomba
31. 05. 2008 Vánoční recepty +++_______
Příprava receptu Tradiční štědrovečerní bomba: Ze smetany, žloutků, cukru, oleje, mouky a vanilkového cukru uvaříme za stálého míchání krém, odstavíme a šleháme metličkou až do vychladnutí. Na dno hlubší mísy položíme vrstvu krému, na děj dáme vr ... …více»

Marcipánové pečivo s cukrem

Marcipánové pečivo s cukrem
31. 05. 2008 Vánoční recepty ++________
Příprava receptu Marcipánové pečivo s cukrem: Marcipán a měkké máslo hněteme asi ½ minuty na nejvyšší stupeň rychlosti, přidáme cukr, vanilkový cukr a citrónové aroma. Hněteme dokud nevznikne homogenní hmota. Pak přidáme vejce, polohrub ... …více»

Vánoční ořechové řezy s karamelovým krémem

Vánoční ořechové řezy s karamelovým krémem
31. 05. 2008 Vánoční recepty ++________
Příprava receptu Vánoční ořechové řezy s karamelovým krémem: Žloutky šleháme s cukrem, přidáme sníh z bílků a pak ořechy. Plech vyložíme papírem a poklademe oplatkami, na které nalijeme ořechovou hmotu a dozlatova upečeme. Salko vaříme 2 hodiny ve vodě a po z . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !