Postup přípravy receptu Kokosoví tučňáci s nutellou:
Mleté piškoty (70 g) promícháme s kokosem, cukrem, přidáme nakrájené máslo, rum a mléko. Vypracujeme těsto, kterým plníme formičky - včelí úly. Z těsta připravíme asi 30 úlů a necháme do druhého dne při pokojové teplotě zaschnout. Úly plníme nutellou a klademe na kulaté piškoty. Vzhledu tučňáků dosáhneme tak, že vrchní špičku a podélně půlku úlu potřeme čokoládovou polevou, na kterou po stranách přilepíme půlky mandlí jako křidélka. Do vrchní části, namísto očí, uděláme dvě tečky bílou čokoládou a po zaschnutí do této bílé čokolády ještě dvě tečky tmavou čokoládou. Zobáky vytvoříme z malých cukrových srdíček, které do těsta zapíchneme širší stranou. Tučňáky necháme zcela zatuhnout. Vznikne cca 30 tučňáků.