Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová panenka se smaženou rýží

fotka Vepřová panenka se smaženou rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřová panenka se smaženou rýží:

500 g vepřové panenky  | 3 vejce  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce worcesterové omáčky  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce solamylu  | 4 stroužky česneku  | 500 g rýže  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřová panenka se smaženou rýží:

Vepřovou panenku nakrájíme plátky. V misce si rozmícháme vejce, sojovku, worcester, sůl, pepř, solamyl a česnek, důkladně vše promícháme. Panenku vložíme do marinády a necháme v chladu uležet, nejlépe 24 hodin. Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím si rozplálíme pánev s olejem. Vyjmeme maso z marinády a dáme smažit. Hotové maso přendáme do jiné misky a uchováme teplé. Do výpeku přidáme zbylou marinádu a uvařenou rýži a asi 15 minut smažíme. Poté můžeme podávat.


Fotky receptu Vepřová panenka se smaženou rýží:

Vepřová panenka se smaženou rýží
Vepřová panenka se smaženou rýží
Vepřová panenka se smaženou rýží
Vepřová panenka se smaženou rýží
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Vepřová panenka se smaženou rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !