Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vídeňský zákusek s krémem:
250 g cukru moučka
| 1 vanilk. cukr
| 300 g poloh. mouky
| 1 vejce
| 125 ml oleje
| 125 ml mléka
| 1/2 prdop
| na ozdobu
| 250 ml pomerač. džusu
| 500 ml šlehačky
| 2 ztužovače šlehačky
| 3 bal. dlouhých piškotů
| čokoláda
| rum
| náplň
| 1 l pomer. džusu
| 6 lžic cukru
| 2 vanilk. pudinky
Postup přípravy receptu Vídeňský zákusek s krémem:
Vejce, cukr a vanilkový cukr smícháme. Přidáme olej, mléko a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozetřeme na vymazaný, pomoučený hlubší plech a upečeme. Krém uvaříme z džusu, krémových prášků a cukru. Teplý krém vylejeme na vychladlé těsto a dáme do chladu. Potom natřeme dotuha vyšlehané šlehačky se ztužovačem. Piškoty namáčíme v džusu s rumem a klademe je těsně vedle sebe na šlehačku. Vrch ozdobíme roztavenouu čokoládou. Řezy krájíme mezi piškoty.
Fotky receptu Vídeňský zákusek s krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!