Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zabaglione

fotka Zabaglione
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zabaglione:

5 žloutků  | 100 g moučkového cukru  | 1,5 dl marsaly nebo sladkého sherry  |  sušenky amaretti při podávání ( nemusí být)

Postup přípravy receptu Zabaglione:

1) Do mísy dejte vaječné žloutky.
2) Přidejte moučkový cukr vyšlehejte do světlé a husté pěny.
3) Dejte mísu se žloutkovou pěnou na hrnec, ve kterém se pomalu vaří voda.
4) Přidejte do žloutkové pěny marsalu nebo sherry a šlehejte, dokud se pěna neohřeje. Bude to trvat asi 10 minut.
5) Bílou a napěněnou směs nalijte do 4 vinných sklenek.
6)Zabaglione podávejte teplé, dle chuti s čerstvými ovocnými nebo mandlovými sušenkami amaretti.


Fotky receptu Zabaglione:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zabaglione
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !