Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená brokolice se zakysanou smetanou

fotka Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

200 g brokolice  | 2 vejce  | 2 dl zakysané smetany  |  sůl, pepř  |  drcený kmín, majoránka  | 60 g rostlinného tuku  | 50 g strouhanky  | 50-70 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

Brokolici spaříme osolenou vodou a necháme okapat. Pánev vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a zbylou strouhanku opražíme na tuku.
Brokolici rozložíme na pánev. Polijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali vajíčko, ochutíme kořením a posypeme opraženou strouhankou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Vše důkladně osmažíme.


Fotky receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Fotky vložil: katkina,VendaD,BADAČA 
Hodnocení receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !