Postup přípravy receptu Zapečené brambory s ředkvičkami a brokolicí:
Necháme rozpustit máslovou Ramu, do které přidáme hladkou mouku. Necháme zrůžovět a zalijeme mlékem nebo Ramou Cremefine. Tím si připravíme tzv. bešamelovou "omáčku". Trochu posolíme. Každý si bešamel připraví hustý / řídký / podle své chuti. Vmícháme celé balení cottage cheese, které jsme ochutili bylinkovou solí. Vařené brambory nakrájíme na menší kousky a dáme do zapékací mísy. Brokolici lehce osolíme a dáme vařit. Musíme dát pozor, aby se nám nerozvařila a byla "al dente". Doba vaření je podle velikosti růžiček od cca 3 do 7 minut. Oloupeme si cibuli, rozřízneme ji pouze podélně, a nakrájíme tak, aby nám vznikly "půlměsíčky". Rozehřejeme si olivový olej. Přidáme cibulku a necháme ji zesklovatět. Ředkvičky si nakrájíme na slabé plátky / proužky - jak má každý rád. Když se začnou barvit okraje cibulky, přidáme ředkvičky a necháme je lehce osmažit.
Tuto směs přesypeme k nakrájeným bramborám v zapékací míse. Též přisypeme uvařenou, na malé kousky pokrájenou brokolici. Směs opatrně promícháme. Nakonec vše zalijeme bešamelem s cottage sýrem a důkladně, ale opatrně promícháme. Dáme do předem vyhřáté trouby zapékat. Prvních 15 minut pečeme na 180 stupňů, druhých 15 minut snížíme teplotu na 150 stupňů. Můžeme jíst jako samostatný oběd nebo si např. připravit kuřecí či vepřové maso na přírodno.