Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené gnocchi s polníčkem

fotka Zapečené gnocchi s polníčkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapečené gnocchi s polníčkem:

750 g brambor  | 75 g parmazánu  | 150 g hrubé mouky  |  sůl  | 2 str. česneku  | 2 vejce  |  bílý pepř  | 2 cibule  | 200 g salátu polníčku  | 3 lžíce oliv. oleje  |  bazalka

Postup přípravy receptu Zapečené gnocchi s polníčkem:

Brambory oloupeme,vložíme do vřící osolené vody. Zhruba po 20 minutách je slijeme, rozšťoucháme a necháme vychladnout. K bramborám přimícháme 50 g nastrouhaného parmezánu, mouku a obě vejce. Osolíme a opepříme. Z bramborového těsta vytvoříme válečky asi 2 cm silné a 4 cm dlouhé. Na povrchu uděláme žlábky. Gnocchi vaříme v osolené vodě 7-10 minut a necháme okapat. Česnek a cibule oluopeme a nejemno usekáme. Salát a bazalku nakráájíme na proužky. Rozehřejeme olej a cibuli a česnek na něm orestujeme. Potom přidáme salát, bazalku a gnocchi- Gnocchi dáme do pekáčku, posypeme zbylým parmezánem ao pepříme. Zapékáme v předehřáté troubě(225) přibližně 5 minut.


Fotky receptu Zapečené gnocchi s polníčkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené gnocchi s polníčkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !