Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 11.11. 2024
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené kotlety se žampióny a brambory

fotka Zapečené kotlety se žampióny a brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečené kotlety se žampióny a brambory:

4 vepřové kotlety  | dle potřeby: olej  | 200 g žampiónů  | 1 lžíce másla  | 150 g nivy  | 250 ml šlehačky  | dle chuti: pepř, sůl a podravka

Postup přípravy receptu Zapečené kotlety se žampióny a brambory:

Vymastíme pekáč, dáme vyhřát troubu na 200 stupňů.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, posypeme Podravkou a klademe na vymaštěný pekáč. Vepřové kotlety vykostíme, několikrát nakrojíme, naklepeme je, opepříme a oslolíme, poklademe na brambory a zalejeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby. Během pečení očistíme žampióny, nakrájíme je na plátky a osmahneme je na másle. Po 3 minutách přidáme několik lžic vody a na mírném plameni dusíme pod pokličkou doměkka. Také si připravíme nivu, nastruháme ji nahrubo. K poloměkkým kotletám přidáme žampióny a vše posypeme strouhanou nivou a vše zapečeme.


Fotky receptu Zapečené kotlety se žampióny a brambory:

Zapečené kotlety se žampióny a brambory
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Zapečené kotlety se žampióny a brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !