Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané maso s rýží a zelím

fotka Zapékané maso s rýží a zelím
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané maso s rýží a zelím:

800 g plátků vepř. kýty  | 1 zakys. smetana  | 1 cibule  | 1 sklenice kysaného zelí  | 2 dl mléka  | 250 g rýře natural  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékané maso s rýží a zelím:

Plátky masa naklepeme a lehce osolíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a na troše oleje osmahneme, přidáme plátky masa a podusíme do poloměkka.
Rýži uvaříme podle návodu na obalu.
Do menšího vyššího pekáče vymazaného olejem dáme rýži, na ni scezené zelí, plátky masa a nahoru znovu rýži, šťávu z dušení masa nalijeme na vrstvu masa.
Vše zalijeme kysanou smetanou rozmíchanou s mlékem, dáme zapéct do vyhřáté trouby asi na 30 minut na 200 °C.


Fotky receptu Zapékané maso s rýží a zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané maso s rýží a zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles