![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jahodová přesnídávka: Jahody rozmixujeme s cukrem. Kaši plníme do sklenic a sterilujeme 25 minut při 85 C. ... ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí anklbens: Vše nakrájíme a smícháme. Vaříme 20min. Dáme do skleniček a sterilujeme 20min. Výborné jako výchozí surovina v buřtguláši. ... ... …více»
|
![]() |
5. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí anklbens s feferony: Suroviny nakrájet nadrobno,dát vařit na 30 min. Horké nandat do skleniček a sterilovat 10 min. ... ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvarkova pomazánka a la paštika: Škvarky umeleme a smícháme se všemi přísadami .Dáme do sklenic a sterilujeme 20minut.Doba trvanlivosti minimálně rok.Je to velmi chutná pomazánka na chléb. ... ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pampeliškový med: Hlavičky rozkvetlých pampelišek bez stonků vypereme pod tekoucí vodou. Vložíme do čtyřlitrového hrnce na zalijeme 2 lity vody. Přidáme omyté citróny, rozkrájené na kolečka a vaříme 15 minut. Potom hrn ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybíz á la brusinky: Rybíz otrháme, omyjeme a kuličky vložíme do hrnce. V jiném hrnci svaříme 1/4 litru vody s octem a vařícím nálevem spaříme rybíz. Octovou vodu scedíme a k rybízu přidáme 100 ml vody, celé plátky skořic ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2006 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brusinkový kompot: Do hrnce vložíme připravené brusinky, podlijeme malým množstvím vody a zakryté poklicí vaříme. Jakmile plody pustí více šťávy, přidáme hřebíček, skořici a při mírném varu bez poklice zahušťujeme asi 2 ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2006 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jahodový džem: Vyzrálé jahody nejprve dobře opláchneme a necháme oschnout. Potom odstraníme stopky s lístky a jahody dáme do studeného, velmi lehce vymaštěného hrnce. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2006 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Meruňkový džem: Meruňky opláchneme, vypeckujeme a pokrájíme. Do studeného, velmi lehce vymaštěného hrnce dáme připravené ovoce, zastříkneme vodou a rozdusíme. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2006 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švestková povidla: Dobře vyzrálé až přezrálé švestky opereme, necháme oschnout, potom je vypeckujeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme k nim ocet, zamícháme a necháme v chladu několik hodin, nejlépe přes noc.
... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |