Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodová přesnídávka

Jahodová přesnídávka
6. 08. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jahodová přesnídávka: Jahody rozmixujeme s cukrem. Kaši plníme do sklenic a sterilujeme 25 minut při 85 C. ... ... …více»

Domácí anklbens

Domácí anklbens
5. 08. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Domácí anklbens: Vše nakrájíme a smícháme. Vaříme 20min. Dáme do skleniček a sterilujeme 20min. Výborné jako výchozí surovina v buřtguláši. ... ... …více»

Domácí anklbens s feferony

Domácí anklbens s feferony
5. 08. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Domácí anklbens s feferony: Suroviny nakrájet nadrobno,dát vařit na 30 min. Horké nandat do skleniček a sterilovat 10 min. ... ... …více»

Škvarkova pomazánka a la paštika

Škvarkova pomazánka a la paštika
28. 07. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Škvarkova pomazánka a la paštika: Škvarky umeleme a smícháme se všemi přísadami .Dáme do sklenic a sterilujeme 20minut.Doba trvanlivosti minimálně rok.Je to velmi chutná pomazánka na chléb. ... ... …více»

Pampeliškový med

Pampeliškový med
22. 04. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Pampeliškový med: Hlavičky rozkvetlých pampelišek bez stonků vypereme pod tekoucí vodou. Vložíme do čtyřlitrového hrnce na zalijeme 2 lity vody. Přidáme omyté citróny, rozkrájené na kolečka a vaříme 15 minut. Potom hrn ... …více»
 

Rybíz á la brusinky

Rybíz á la brusinky
20. 04. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Rybíz á la brusinky: Rybíz otrháme, omyjeme a kuličky vložíme do hrnce. V jiném hrnci svaříme 1/4 litru vody s octem a vařícím nálevem spaříme rybíz. Octovou vodu scedíme a k rybízu přidáme 100 ml vody, celé plátky skořic ... …více»

Brusinkový kompot

Brusinkový kompot
15. 11. 2006 Zavařování ++++______
Příprava receptu Brusinkový kompot: Do hrnce vložíme připravené brusinky, podlijeme malým množstvím vody a zakryté poklicí vaříme. Jakmile plody pustí více šťávy, přidáme hřebíček, skořici a při mírném varu bez poklice zahušťujeme asi 2 ... …více»

Jahodový džem

Jahodový džem
15. 11. 2006 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jahodový džem: Vyzrálé jahody nejprve dobře opláchneme a necháme oschnout. Potom odstraníme stopky s lístky a jahody dáme do studeného, velmi lehce vymaštěného hrnce. ... …více»

Meruňkový džem

Meruňkový džem
15. 11. 2006 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Meruňkový džem: Meruňky opláchneme, vypeckujeme a pokrájíme. Do studeného, velmi lehce vymaštěného hrnce dáme připravené ovoce, zastříkneme vodou a rozdusíme. ... …více»

Švestková povidla

Švestková povidla
15. 11. 2006 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Švestková povidla: Dobře vyzrálé až přezrálé švestky opereme, necháme oschnout, potom je vypeckujeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme k nim ocet, zamícháme a necháme v chladu několik hodin, nejlépe přes noc. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !