Použité suroviny receptu Zelí z kedluben a jarních cibulek:
2 velké kedlubny
| 3 jarní cibulky
| 1 malý stroužek česneku
| 200 ml zeleninového vývaru
| 1 lžička kukuřičného škrobu
| dle chuti: Solčanka
| dle chuti: mletý kmín
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Zelí z kedluben a jarních cibulek:
Na oleji osmahneme na tenké nudličky nakrájené oloupané kedlubny. Ochutíme Solčankou, prolisovaným česnekem, mletým kmínem a podlijeme zeleninovým vývarem. Pod pokličkou dusíme 10 minut, pak přidáme na tenká kolečka nakrájené jarní cibulky a škrob rozmíchaný v troše vody a společně dusíme ještě 10 minut. Podáváme s knedlíkem jako přílohu k masu nebo i bez masa.
Fotky receptu Zelí z kedluben a jarních cibulek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!