Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmražená dřeň se zakysaným krémem

Zmražená dřeň se zakysaným krémem
4. 04. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Zmražená dřeň se zakysaným krémem: Ovoce s cukrem rozmixujeme ponorným mixerem. Poté vmícháme kysanou smetanu a rozdělíme do tvořítek na nanuky, případně do malých vyšších kelímků, do kterých vložíme dvojitou špejli. Dáme do mrazáku zt ... …více»

Jahodová smetanová zmrzlina

Jahodová smetanová zmrzlina
4. 04. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++++-
Příprava receptu Jahodová smetanová zmrzlina: Den předem dáme nádobu výrobníku zmrzliny do mrazáku. Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Utřeme žloutky s polovinou cukru. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého všleháme druhou polo ... …více»

Panna cotta s grilovanými nektarinkami

Panna cotta s grilovanými nektarinkami
4. 04. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Panna cotta s grilovanými nektarinkami: Ušlehanou šlehačku smíchejte s mlékem, přidejte nadrcený vanilkový lusk, cukr, želatinu a citr. kůru. Dejte na pánev a zahřívejte k bodu varu. Vychladlou směs sceďte přes cedník a nalijte do 4 sklenič ... …více»

Citronový krém s lučinou

Citronový krém s lučinou
3. 04. 2008 Zmrzlina a poháry +_________
Příprava receptu Citronový krém s lučinou: Lučinu necháme chvíli při pokojové teplotě, pak vyšleháme se smetanou na hladký krém, do kterého po částech zašleháme zahřátý med a šťávu z citronu. Na dno misky dáme rozkrájené broskve, na ně připrav ... …více»

Malinový krém

Malinový krém
3. 04. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Malinový krém: Polovinu malin (100 g) rozmačkáme a smícháme s jogurtem a cukrem. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a smícháme s malinovou směsí. Rozdělíme na talířky a ozdobíme zbylými malinami. ... ... …více»
 

Vanilkovo-tvarohový pohár

Vanilkovo-tvarohový pohár
2. 04. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++__
Příprava receptu Vanilkovo-tvarohový pohár: Vanilmix rozšleháme s vodou pak zašleháme rozdrobený tvaroh. Podle chuti osladíme. Do pohárů střídavě vrstvíme krém, piškoty namočené v ovocné šťávě a ovoce. Meruňky můžeme nahradit libovolným oblíben ... …více»

Ovocný pohár s Grankem

Ovocný pohár s Grankem
2. 04. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Ovocný pohár s Grankem: Na dno pohárů dáme dětské piškoty těsné vedle sebe a pokapeme je rumem. Šlehačku a vanilkový cukr společně ušleháme a postupně vmícháme pochoutkovou smetanu a moučkový cukr. Polovinou této směsi zalij ... …více»

Exotický ovocný koktejl

Exotický ovocný koktejl
30. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Exotický ovocný koktejl: Svaříme si vodu s cukrem a citronovou šťávou a necháme vychladnout. Ovoce očistíme, oloupeme. Kiwi a banán nakrájíme na kolečka, pomeranč rozebereme na dílky a překrájíme na tři části, mango okrájíme ... …více»

Banány v kakaovém krému

Banány v kakaovém krému
30. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Banány v kakaovém krému: Oloupané banány nakrájíme na plátky a urovnáme do skleněných pohárů. Přelijeme je kakaovým krémem a dáme do chladničky vychladit. Příprava krému: Mléko, kakao, cukr, pudinkový prášek a žloutky smí ... …více»

Hořící zmrzlinový pohár

Hořící zmrzlinový pohár
30. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Hořící zmrzlinový pohár: Zmrzlinu vyjměte 30 minut před podáváním z mrazáku a dejte do lednice. Zmrzlina musí zůstat tuhá. Sklenice vychlaďte. * Třešně nechte v cedníku okapat, rozdělte je do sklenic. Zmrzlinu naporcujte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !