Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohovo-pudinkový krém

Tvarohovo-pudinkový krém
25. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++-__
Příprava receptu Tvarohovo-pudinkový krém: Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, který za občasného promíchání necháme vychladnout. Tvaroh, žloutek, cukr a 2 lžíce mléka dobře utřeme a po chvíli do této směsi zašleháme vychladlý ... …více»

Krém pro muže

Krém pro muže
25. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Krém pro muže: Obsah sáčku pudingu smícháme s cukrem a 1/3 mléka. Zbylé mléko přivedeme k varu, odebereme ze sporáku a vmícháme do něj připravenou směs. Puding vaříme za stálého míchání ještě asi 1 minutu. Uvařený p ... …více»

Kokosový nanuk

Kokosový nanuk
25. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++++
Příprava receptu Kokosový nanuk: Vše rozmixujeme, plníme do plastových krabiček (např. od nanuků) a necháme ztuhnout v mrazáku. ... ... ... …více»

Flambovaný ananas s čokoládovou zmrzlinou

Flambovaný ananas s čokoládovou zmrzlinou
25. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Flambovaný ananas s čokoládovou zmrzlinou: Ananas: Ananas důkladně oloupeme a pokud možno nakrájíme na stejné kousky. Kdyby nebyl dostatečně sladký, posypeme ho cukrem. Rozinky a zmrzlina: Rozinky necháme nabobtnat v horké sladké vodě. Podl ... …více»

Ztracená broskev

Ztracená broskev
24. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Ztracená broskev: Půlky broskví položíme do poháru řeznou stranou nahoru, na ně navršíme jahodovou zmrzlinu, ozdobíme šlehačkou ušlehanou s moučkovým cukrem a celý povrch posypeme praženými ořechy a grankem, nebo praže ... …více»
 

Broskve v agaru

Broskve v agaru
23. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Broskve v agaru: Agar rozvaříme ve vodě. Pak k němu přidáme šťávu z kompotu a podle chuti přisladíme. Kompotované ovoce urovnáme do do skleněných misek, zalijeme agarem a necháme ztuhnout. ... ... ... …více»

Čokopohár s třešněmi

Čokopohár s třešněmi
22. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Čokopohár s třešněmi: Připravíme si pařížskou šlehačku. Ve 200 ml smetany rozmícháme kakao a za stálého míchání přivedeme k varu. Odstavíme a dáme do chladničky odstát. Nejlépe druhý den ušleháme do tuha pařížskou i zbylou ... …více»

Pomerančový pohár s malinami

Pomerančový pohár s malinami
22. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Pomerančový pohár s malinami: Pomeranče oloupeme, rozebereme na měsíčky, nakrájíme na kousky a odstraníme jádra. Kousky pomeranče smícháme s moučkovým cukrem a necháme na chladném místě chvíli odležet. Maliny pokapeme griotkou, zl ... …více»

Agarový chlebíček

Agarový chlebíček
22. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Agarový chlebíček: Agar rozvaříme ve vodě. Pak k němu přidáme šťávu a lisovaný kompot, který jsme rozmíchali s mlékem. Podle chuti osladíme a směs nalijeme do chlebíčkové formy, kterou jsme předtím vypláchli studenou vo ... …více»

Šampaňský krém s citronem a jahodovou krustou

Šampaňský krém s citronem a jahodovou krustou
21. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Šampaňský krém s citronem a jahodovou krustou: Žloutky dáme s cukrem, vanilkou a citronovou kůrou do kovové misky a šleháme, dokud není pěna bílá. Misku dáme do horké vodní lázně. Po kapkách přidáváme šampaňské a smícháme. Krém vaříme na mírném oh ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !