Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanilkový krém s makronkami

Vanilkový krém s makronkami
14. 11. 2007 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Vanilkový krém s makronkami: V trošce mléka rozkvedláme solamyl, žloutky a cukr. Želatinu namočíme do studené vody. Vanilku rozdrtíme a povaříme v mléce, přidáme rozšlehaný škrob s přísadami. Za stálého míchání přivedeme pouz ... …více»

Tvarohová zmrzlina s rozinkami v karamelu

Tvarohová zmrzlina s rozinkami v karamelu
14. 11. 2007 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s rozinkami v karamelu: 1. Cukr v kastrůlku nebo hlubší pánvi rozpustíme a necháme mírně zhnědnout, zalijeme hroznovým džusem a za stálého míchání přivedeme k varu (karamel, který zalitím ztuhl, se rozpustí), přidáme sultánk ... …více»

Křupavá zmrzlina

Křupavá zmrzlina
13. 11. 2007 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Křupavá zmrzlina: Vezmi balíček křupavých čokoládových sušenek a rozdrť je v misce vařečkou. Do pohárků nandej zmrzlinu a nech ji trochu rozmrazit. Pak do ni vmíchej kousky sušenek. Mňam! ... ... ... ... …více»

Jahody v želé ze sektu

Jahody v želé ze sektu
13. 11. 2007 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Jahody v želé ze sektu: 200 ml sektu vlijeme do kastrůlku, osladíme 2 lžícemi cukru, zahřejeme do vlažné teploty, přidáme želatinu, rozmícháme, necháme rozpustit a nalijeme do pohárů s jahodami. V lednici necháme ztuhnout. ... …více»

Karamelový tvarohový krém

Karamelový tvarohový krém
13. 11. 2007 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Karamelový tvarohový krém: Konzervu slazeného mléka dáme zavřenou do vody a vaříme ji 2 hodiny. Dáme vychladit Úplně vychladlou, nejlépe až druhý den, konzervu otevřeme a zkaramelizované mléko rozšleháme s tvarohem a cukrem ... …více»
 

Oříšková zmrzlina v těstíčku

Oříšková zmrzlina v těstíčku
13. 11. 2007 Zmrzlina a poháry +++++++-__
Příprava receptu Oříšková zmrzlina v těstíčku: Do mísy rozklepneme vejce, přidáme mouku a víno. Vše smícháme. Zmrzlinu rozdělíme na potřebné porce. Vkládáme do připraveného těstíčka, strouhanky, která je smíchána s mletými oříšky. Smažíme ... …více»

Smetanový krém s jahodami

Smetanový krém s jahodami
13. 11. 2007 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Smetanový krém s jahodami: Podélně rozřízneme vanilkový lusk. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme vanilkový lusk a cukr (polovinu dávky). Vše přivedeme k varu a za stálého míchání asi 15 minut povaříme. Želatinu namočíme zhruba ... …více»

Krém s broskví

Krém s broskví
12. 11. 2007 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Krém s broskví: Kompotované broskve rozmixujeme se šťávou z kompotu a lžící pudinku. Směs krátce převaříme na středním plameni a necháme vychladnout. Čerstvé broskve oloupeme a nakrájíme na kostičky. Tvaroh vyšleháme ... …více»

Banánová miska

Banánová miska
12. 11. 2007 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Banánová miska : Banány nakrájíme na tenké plátky a naskládáme je na větší talíř nebo mísu tak, aby mezi nimi nebyla téměř žádná mezera. Sem tam potřeme rybízovou marmeládou a pokapeme rozehřátou čokoládou. ... ... ... …více»

Medová zmrzlina s višněmi

Medová zmrzlina s višněmi
10. 11. 2007 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Medová zmrzlina s višněmi : Žloutky s vanilkovým cukrem umícháme do pěny, do které přidáme med, skořici a důkladně promícháme. Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme do žloutkového krému. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který jemně ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !