Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahody v želé ze sektu

fotka Jahody v želé ze sektu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jahody v želé ze sektu:

200 ml sektu  | 2 lžíce cukru  | 6 g želatiny  | 500 ml smetany ke šlehání  | 90 g krystalového cukru  | 1 vanilkový cukr  | z 1/2 semínka vanilkového lusku  | 10–12 g sypké želatiny (nebo 2,5 plátku)  | 12 piškotů

Postup přípravy receptu Jahody v želé ze sektu:

200 ml sektu vlijeme do kastrůlku, osladíme 2 lžícemi cukru, zahřejeme do vlažné teploty, přidáme želatinu, rozmícháme, necháme rozpustit a nalijeme do pohárů s jahodami. V lednici necháme ztuhnout.
Želatinu necháme v troše vody nabobtnat. Smetanu zahřejeme (nesmí se vařit!), osladíme krystalovým a vanilkovým cukrem, vmícháme semínka vanilky a nabobtnalou želatinu. Na již ztuhlé želé vložíme piškoty (aby byly těžké a neplavaly, předem je pokapeme sektem), zalijeme vlažným smetanovým rozvarem (nesmí být teplý, aby nám nerozehřál želé) a necháme ztuhnout a vychladíme.


Fotky receptu Jahody v želé ze sektu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahody v želé ze sektu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !