Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohovo-ovocný krém

Tvarohovo-ovocný krém
18. 09. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++-_
Příprava receptu Tvarohovo-ovocný krém: Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink, který za občasného zamíchání necháme vychladnout. Potom přidáme tvaroh a elektrickým šlehačem našleháme dohladka. Nakonec do krému vmícháme na malé ... …více»

Mrkvová smetanová pěna

Mrkvová smetanová pěna
18. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++-__
Příprava receptu Mrkvová smetanová pěna: Ušleháme smetanu, vmísíme jemně nastrouhanou mrkev, přidáme dle libosti cukr a citronovou šťávu. Podáváme ve sklenkách s oplatkami nebo piškoty. ... ... …více»

Jahodový dezert s vodkou

Jahodový dezert s vodkou
17. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Jahodový dezert s vodkou: Pokrájené jahody vložíme do hrnce, zasypeme je cukrem a zalijeme citrónovou šťávou. Krátce povaříme a částečně vychladlé promixujeme dohladka. Pyré pak smícháme s vodkou a nalijeme do jednotlivých poh ... …více»

Pochoutkový krém s meruňkami

Pochoutkový krém s meruňkami
16. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Pochoutkový krém s meruňkami: V mléku rozmícháme žloutky, pudinkový prášek a vanilkový cukr. Vymíchané ingredience šleháme ve vodní lázni, dokud krém nezhoustne. Mícháme až do vychladnutí. Poté po troškách přimícháme jogurt. Sm ... …více»

Pohárek s jahodami

Pohárek s jahodami
15. 09. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Pohárek s jahodami: Do mísy dáme pomazánkové máslo bez příchutě, přidáme mletý cukr a trochu mléka a prošleháme elektrickým šlehačem. Do sklenice dáme na dno piškoty a jahody, přidáme krém a takhle to střídáme až nahoru. ... …více»
 

Meruňkové potěšení se zmrzlinou

Meruňkové potěšení se zmrzlinou
14. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Meruňkové potěšení se zmrzlinou: Omyté meruňky rozpůlíme, odstraníme pecky, slupkou položíme na talíř a posypeme m. cukrem, vložíme do trouby do horní části a grilujeme při 220 stupních. Jakmile cukr začne karamelizovat, vyjmeme ... ... …více»

Hruškové tiramisu

Hruškové tiramisu
13. 09. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Hruškové tiramisu: Mascarpone v misce vymícháme se smetanou do jemného krému. Přidáme skořici, vanilkový cukr, rum, pomerančovou šťávu, kůru a důkladně promícháme. Půlky hrušek nakrájíme na špalíčky. Do 4 zmrzlinových ... …více»

Zmrazená borůvková šlehačka

Zmrazená borůvková šlehačka
12. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Zmrazená borůvková šlehačka: Dvě třetiny dávky borůvek umixujeme s citrónovou šťávou. Ušleháme smetanu, přidáme cukr, vanilínový cukr a nakonec lehce vmícháme borůvkovou kaši. Směs dáme do rovného tvořítka na led, které jsme vypl ... …více»

Broskvový krém se želatinou

Broskvový krém se želatinou
12. 09. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Broskvový krém se želatinou: Želatinu namočte do vody a nechte ji nabobtnat, poté ji zahřejte do rozpuštění. Broskve spařte horkou vodou, oloupejte, zbavte pecek a rozmixujte. Přidávejte vanilkový cukr a rozpuštěnou želatinu. Nak ... …více»

Smažené kiwi

Smažené kiwi
11. 09. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++++_
Příprava receptu Smažené kiwi: Máslo, vejce, a moučkový i vanilkový cukr ušleháme do pěny. Potom přimícháme pomleté mandle, ovocnou šťávu, smetanu a podle potřeby zahustíme moukou. Promícháme a vzniklé těstíčko necháme 10 minut odl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !