Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohár s červenou řepou a jahodami

Pohár s červenou řepou a jahodami
26. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Pohár s červenou řepou a jahodami: Řepu si očistíme oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Z pomeranče a citronu vymačkáme šťávu. Kůru si odložíme stranou. Řepu vložíme do vroucí vody s balzamikovým octem, cukrem a šťávou z pomeranče a c ... …více»

Zmrzlina z medu a růžových plátků

Zmrzlina z medu a růžových plátků
26. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Zmrzlina z medu a růžových plátků: Smíchejte čtyři vaječné žloutky s dvěma hrnky tekuté smetany a půlkou hrnku medu. Vložte do nádoby, kterou dáte do další s vodou a vařte dokud směs nezhoustne. Přidejte hrstku okvětních plátků růží. Z ... …více»

Jasmínová zmrzlina

Jasmínová zmrzlina
26. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Jasmínová zmrzlina: Hoďte hrstku jasmínových květů do hrnce a vylijte na ně půl litru tekuté smetany. Přidejte tři sta gramů cukru a vařte přibližně patnáct minut. Pak nechte sedmdesát pět minut odpočívat. Poté směs přec ... …více»

Zmrzlina z tofu, čokolády a hrušky

Zmrzlina z tofu, čokolády a hrušky
26. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +_________
Příprava receptu Zmrzlina z tofu, čokolády a hrušky: Příprava receptu je velmi jednoduchá. Všechny ingredience trošku pokrájejte, dejte je do mixéru a dobře promíchejte. Poté vložte krém do mrazničky. ... ... …více»

Limetkový nanuk

Limetkový nanuk
26. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++-__
Příprava receptu Limetkový nanuk: Limetky omyjeme v horké vodě, kůru z jedné z nich najemno nastrouháme. Z limetek vymačkáme šťávu. Zahřejeme vanilkový cukr, limetkovou šťávu a 150 ml filtrované vody, dokud se cukr nerozpustí. Necháme ... …více»
 

Ovocný pohár s granátovým jablkem

Ovocný pohár s granátovým jablkem
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Ovocný pohár s granátovým jablkem: Postup: Do čtyř širších koktejlových sklenic rozdělíme na dno dětské piškoty a pokapeme je ovocným likérem. Oloupané banány vidličkou rozmačkáme a smícháme s cukrem a citronovou šťávou. Vzniklou směs ... …více»

Nadýchaný tvarohový pohár

Nadýchaný tvarohový pohár
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Nadýchaný tvarohový pohár: Postup: Vyšleháme Ramu s cukrem, přidáme tvaroh a kakao. Do mističky dáme trochu ovoce (banány, maliny, borůvky...), zalijeme vyšlehanou směsí a můžeme hned podávat. ... ... …více»

Červenobílý pohár

Červenobílý pohár
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Červenobílý pohár: Ramu Cremefine ušleháme podle návodu elektrickým šlehačem. Do tvarohu všleháme vanilkový cukr a lehce jej spojíme se šlehačkou. Malinový džus v kastrolku přisladíme (nemusí být), vmícháme dor ... ... …více»

Malinové poháry na více způsobů

Malinové poháry na více způsobů
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Malinové poháry na více způsobů: Postup: Maliny rozdělíme na 2 části podle kvality. Želatinu namočíme na 15 minut do ledové vody a necháme ji nabobtnat. Horší polovinu malin povaříme s vínem, pomerančovou šťávou a marmeládou. Želati ... …více»

Dezert z malinových vrstev

Dezert z malinových vrstev
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Dezert z malinových vrstev: Maliny pokapeme malinovou pálenkou. Sněhové pečivo rozlámeme na hrubší kusy a Ramu Cremefine ke šlehání společně s vanilkovým cukrem ušleháme do tuha. Vrstvy klademe střídavě do skleněné mísy ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !