Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlinové kornouty

Zmrzlinové kornouty
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++________
Příprava receptu Zmrzlinové kornouty: Čtyři kopečky čokoládové nebo jahodové zmrzliny nechte povolit, ne však roztát. Malou hrst bonbonů marshmallow, 4 měkké karamelové bonbony a malou hrst pražených loupaných mandlí pokrájejte na menší k ... …více»

Ovocný kebab

Ovocný kebab
25. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Ovocný kebab: Vyberte co nejpestřejší kombinaci letního ovoce, nakrájete asi na dvoucentimetrové kousky a napíchejte na špejle po pěti šesti kouscích. Když k nim vykouzlíte ještě dip ze 100 g lučiny, 50  ... …více»

Ovoce ve sklenici

Ovoce ve sklenici
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Ovoce ve sklenici: Hroznové víno opereme pod studenou tekoucí vodou, necháme na sítu, nebo utěrce okapat a kuličky přepůlíme. Jablko omyjeme, rozkrojíme a odstraníme jádřinec. Pak jablko nakrájíme na menší kousky. Všech ... …více»

Lehká pomerančová pěna

Lehká pomerančová pěna
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Lehká pomerančová pěna: Pomeranč důkladně vydrhneme a kůru z něj nastrouháme. Pak z obou pomerančů důkladně vymačkáme šťávu. Připravíme si vodní lázeň. Do mísy nad páru dáme žloutky, cukr a pomerančovou kůru. Maizenu roz ... …více»

Pohár bílé paní z Cimburka velmi jemné chuti

Pohár bílé paní z Cimburka velmi jemné chuti
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Pohár bílé paní z Cimburka velmi jemné chuti: Na dno zmrzlinového poháru poklademe smíchané broskve, višně, zalijeme zlehka broskvovým likérem, naklademe 3 kopečky stracciatelly, navrch přidáme šlehačku klasik i pařížskou a ozdobíme lístkem máty. ... …více»
 

Pohár Bílé paní

Pohár Bílé paní
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Pohár Bílé paní: Podle návodu na pytlíčku uvaříme šodó a přidáme do něj rum dle chuti. Na dno sklenice dáme vrstvu jahod, na to piškoty, liči a na závěr přelijeme vrstvou šodó s rumem. ... ... …více»

Zamilované jahody v mátovém želé

Zamilované jahody v mátovém želé
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Zamilované jahody v mátovém želé: Jahody nakrájíme na měsíčky a vložíme do pohárů či skleněných mističek. Dortové želé připravíme podle návodu, přidáme cukr, ještě do vlažného vmícháme nasekanou mátu a zalijeme jím jahody a necháme ... …více»

Smetanový nanuk

Smetanový nanuk
24. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +_________
Příprava receptu Smetanový nanuk: Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Šlehačku ušleháme dotuha. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukry, smícháme s bílky a tuhou šlehačkou. Vše promícháme. Můžeme pro zpestření ... …více»

Našlehaný čokoládový dezert

Našlehaný čokoládový dezert
23. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Našlehaný čokoládový dezert: Rozbijeme vejce, oddělíme bílky od žloutků a našleháme tuhý síh a žloutky také. Rozehřejeme si čokoládu v hrnci spolu s máslem. Sundáme z plotny a přidáme sníh a žloutky. Řádně zamícháme, přiklopíme ... …více»

Jednoduchá ovocná zmrzlina z jakéhokoliv ovoce

Jednoduchá ovocná zmrzlina z jakéhokoliv ovoce
22. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Jednoduchá ovocná zmrzlina z jakéhokoliv ovoce: Jakékoliv ovoce rozmichujeme spolu s mlékém (já používám 1 - 2 banány nebo jahody). Poté přidáme vanilkový sníh a trochu smetany (např. 2 lžíce). Vše důkladně rozmixujeme a dáme na chvíli do mrazák .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !